Lista!

När jag satt på bussen idag på väg mot flemingsberg kom jag på att jag vill skriva en lista på min blogg. En lista där jag kan skriva vad/vem jag tycker om just nu och varför. Därför ska jag nu (och alla veckor jag orkar) skriva en lista på saker jag gillar och kanske blir det en lista med grejer jag inte gillar.

Inne just nu i mitt liv!
   1) Etta på listan blir Per Morberg och hans matlagningsprogram: Vad blir det för mat? Per har inte gått någon kockutbildning eller liknande men att se honom laga mat inspirerar och får en att fastna framför tv:n! (Visas på TV4 söndagar 19:30)

2) Mika blir tvåa på min lista. Mika som ni nog vet vem det är om jag säger: Killen som sjunger låten Grace Kelly (I can be brown, I can be blue I can be violet like sky) jag hörde Mikas nya låt som heter Love today och kände, fan hans skiva måste jag ha för om två låtar på skivan är bra då är nog resten också bra och det var ju rätt. Hela skivan är helt grym och dom bästa låtarna heter Love Today, Lollipop och Happy Ending!

3) Nummer tre på listan kommer MTV´s TV-program MADE. I MADE får man följa med amerikanska ungdomar som får hjälp med att uppfylla sina drömmar och mål. Dom får hjälp av någon expert från just det området dom vill in i och behöver inte betala någonting själva. Tex, två systrar ville bli skådespelerskor så dom blev stylade, fick åka till New York och få teaterlektioner av proffs och sedan åka till Los Angeles för att gå på auditions. MADE är ett grymt bra program som visas varje vardag kl 19:00 på MTV 

4) Fest är fyra på min lista. Att festa är alltid roligt men på sommaren blir det extra kul och man kan ha snyggare kläder på sommaren än på vintern! 

5)CDON.com är på min femte plats! Jag var ute i affären och ville köpa filmen The Departed på DVD och hittade den men den kostade 199 kr och eftersom att jag redan höll i Mikas skiva och ett halsband så kände jag att jag skippar filmen. När jag sen kom hem gick jag in på CDON.com och tänkte kolla priset på filmen där. Blev helt chockad när jag såg att The Departed som kostade 199 kr i äffären kostar 66 (!!!!) kr på CDON.com  (sen tillkommer fraktavgift på 29 kr men det blir ju iallafall billigare)
Kyss och smek, Oj vad du är blek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0