Loooong day!

Shit, det kallas inte långfredagen bara för att, det märkte vi idag!
Vi träffade Morgan från sverige vid typ 2 tiden och fikade först innan vi gick till Victoria´s secret och kollade en stund. Tog vi oss till Union Square och gick till Barnes&Nobles där jag köpte boken "Business ethics for dummies" (det är det vi håller på med i skolan och jag tycker det är ganska krångligt faktiskt) och även boken "Business for beginners" (jag tänkte att det kan ju inte skada att läsa den!) medans Anna köpte "Accounting for dummies"! Hon har accounting i skolan och tycker att det är jättekrångligt! :/ Jag ser INTE fram emot att ha det!!!!

Efter det skulle Morgan åt ett annat håll och vi insåg att klockan var matdags så vi gick in på Taco Bell och åt en snabbis innan vi gick vidare, MOT SOCKERBIT! (Vi var ju tvugna att köpa påskägg till varandra!)  På vägen till Sockerbit (den svenska affären med svensk lösgodis!) kollade vi ju självklart i typ 1000 affärer :P

Efter Sockerbit tog vi oss ännu längre downtown för att åka till polisstationen där... Annas svenska creditkort blev nämligen stulet förra helgen och det har blivit använt efter det... Polisstationen som vi bor typ 2 minuters promenad ifrån sa att eftersom att det hände i downtown var vi tvugna att anmäla det där också :S Väl där nere fyllde Anna i massa papper medans vi pratade med dom mycket trevliga och roliga människorna på stationen. Efter ett tag får vi träffa en "detective" som kommer fram till att eftersom att Anna kom på att hon kortet var borta när hon stod i tunnelbanan på Union Square så är det den polisstationen som ska ta emot rapporten. Så efter ca 2 och en halv timme på första stationen blev vi upphämtade i polisbil såklart (dom satte på både sirener och rölyse när det var för mycket trafik, SJUUUUUKT COOOOLT!) av två Officers och blev körda till stationen vid Union Square.... Väl där fick Anna berätta hela historien typ 7 gånger till (hon fick redan berätta den typ 5 gångerpå första stationen ju!) och blev omruntskickad till olika Officers.....
TILLSLUT fick hon äntligen anmäla hela grejen och hon fick allt hon behövde... Ca 4 och en halvtimme var vi sammanlagt på stationerna och det blev extremt långtråkigt emellanåt! USCH! Men skönt att det blev gjort!! :D

När vi kom hem var vibåda helt sjukt trötta så vi la oss i sängen och kollade på Astrid Lindgrens lite okändare verk som båda vi såg när vi var små som te.x "Hoppa högst", "Gull-Pian" och "I skogen finns inga riddare"! Sjukt roligt att kolla på!!!!
Anna ville tillslut sova men jag kunde inte sova så jag gick upp igen och pluggade till en början och nu sitter jag här och bloggar! LÅÅNG dag och nu börjar jag känna att jag kanske också ska sova lite! Imorgon ska vi ju fira min födelsedag som är på söndag! YAAAAAY! Happy birthday to meeeeeee!



Kommentarer
Postat av: Mercedes

Men Vickan, du får uppdatera mycket oftare och med bilder! Det räcker minsann inte med att uppdatera 2 ggr i veckan. Skärpning nu! :P vi som saknar dig i Sverige vill ju höra precis allt. Så bildbomb efter din födelsedag tack! :) pussar o kramar kära Vickan!

2011-04-23 @ 09:22:56
Postat av: Anonym

Tack för rapporten! ;) Glad påsk önskar Barbara

2011-04-23 @ 16:14:02
Postat av: VICTORIA

Men 2 gånger får nog räcka... försöker ju leva lite också :P det är ju bättre att folk får längta lite än att det är så mycket inlägg att folk missar massvis :D Kul att höra av dig förresten! PUSS!

Glad påsk och kramar från New York till dig Barbara!

2011-04-23 @ 23:31:48
URL: http://vickye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0