Extrem skrivtorka!

Jag har helt enkelt inte haft någon lust att skriva nu på ett tag :P

Sen jag skrev senast har det hänt massor med kul :)

Vi va på kryssning förra veckan, FAAAAN vad kul vi hade!!!!  Marcus och jag blev RIKTIGT onyktra av massa alkoholhaltiga drycker och bl.a hotshots och Piña colada :)
Marcus och Stewart hamnade i säng runt 1-tiden och vi andra fortsatte festande till ca halv 4 tiden, då gick jag nämligen till hytten själv med en bit pizza och satte mig ( jag va så jävla hungrig asså! ) och efter ca 10 minuter kom Ullis och vi bestämde oss för att lägga oss och nanna kudden! Problemet va bara att det snurrade så extremt i mitt huvud och jag mådde så illa! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen och det fick ju Ullis höra :P Efter en dejt med toaleten och all sprit nerspolat gick jag och la mig och somnade gott!
Dagen efter kom Marcus inspringande vid 10:30 och frågade om någon ville följa med till baren, vi sa att vi ville äta frkost först så vi klädde på oss och gick för att äta räkmacka och en kopp kaffe! Gott!
Efter räkmacka och kaffe drog vi genast till baren för att köra förfullt!!! :D
Vi lyckades med det och innan vi kom iland fick jag gå på en andra dejt med toalettstolen :P SKIIIIIT kul resa var det och jag tror det var den BÄSTA kryssningen hittills!!! <3


Igår var det fest hemma hos Emelie och det var jättekul! Det kom dit folk från "mitt förflutna" :P En klasskompis (Joel) som jag gick med i samma klass från sexårs till åttan kom dit bl.a. Skiit kul at träffa honom lixom, han har blivit as trevlig! :P


Jag somnade typ vid halv 2 tiden hos Emelie och sen vaknade jag vi halv 10 och åkte hem på en gång och fick skiit god frukost av mamma när jag kom.


Sitter och kollar på körslaget och funderar på om jag ska färga håret tillbaka till blont nu. Cansu gjorde ett bra jobb med mitt hår när hon färgade mitt hår brunt för 2 veckor sen men jag trivs inte som brunett, det är inte jag lixom så därför måste jag färga tillbaka till blont!


Hare bra! Puss och snusk! 


Nu har jag inte skrivit på länge!

Nu är jag tillbaka, har lixom glömt att skriva :P
Veckan började i måndags 9:30 med att jag sklle sitta hårmodell för min kompis Cansu som går frisörlinjen :) Vi började runt 10 p åmorgonen onch vid halv 5 va vi klara för bedömning! Då hade jag haft grönt och rött hår men fick sen en snygg brun färg. Har ju varit blondin hela mitt liv och verkligen trivts i det men nu blev det ändring :P Ska ha såhär ett tag men sen blir det nog tillbaka till blondin!

Efter måndagen kommer ju tisdagen och min tisdag bestod av lunch i riksäpplets (haninges restauranggymnasim)  restaurang för att kolla in lokaler och annat inför tävlingen som vi ska vara med i som heter Cup Culinare om ca 2 veckor *NERVÖST* Efter lunchen åkte vi till skolan för att träna till tävlingen!
När jag efter träningen (vid 21 tiden) satt och väntade på bussen ringde jag Marcus och snacka lite. Anne var på väg dit så jag gick dit jag också :) Dom satt och drack och vi pratde massvis som vanligt :) Anne blev skiiiiitfull och vid 12 tiden åkte vi hem. På vägen hem spöregnade det och jag va tvungen att gå 20 minuter från bussen i spöregn. Jag gillar iof regn så det va skönt men lite kallt :(

Idag var jag med "Dockan" i stan hela dagen! Vi gick runt i hötorgshallen och smakade massa torkade frukter och köpte lite också :P Gott va det ju!

Imorrn blir det RÖJKRYSSNING!!!!!!!!!!!! 24 timmar med fest och roligheter! I can´t wait!!!!

Nu börjar snart Seinfeld så det får räcka för idag!

Puss puss! Rööööj!!!

RSS 2.0