Tvångstankar!

Dom senaste dagarna har jag tänkt lite på olika tvångstankar efter att jag hörde nått om det på radio för några dagar sen.
Asså alla människor måste nästan ha NÅN tvångstanke.Det finns ju extrema människor där tvångstankarna tar över ens liv för att dom texmåste räkna till 42 42 gånger innan dom rör ett föremål eller något liknande, tragiskt!

Jag själv har massa tvångstankar fast inga stora saker som tur är (peppar peppar)
Tex så måste jag komma förbi tex en lyckstolpe innan närmaste bil åker förbi mig och jag äter ofta min frukostmacka med kniv och gaffel (så slipper man kladda ner sig och om jag har ägg på mackan så är det ju omöjligt utan bestik) och då måste jag skära mackan i en fyrkant hela tiden. Först skär jag bort alla kanter och sen tar jag hela tidden den sidan som är längst och ojämn. Fyrkanten blir mindre och mindre och sen när den är en perfekt tuggstorlek å måste den vara en perfekt fyrkant :P Lite udda kanske men men!
När jag kollar på TV eller lyssnar på radio i bilen så måste volymen vara efter femmans tabell, den får alltså inte ligga på typ 7 utan den måste vara på 5, 10, 15 ja ni förstår :P Jag kan inte döda en spindel för då inbillar jag mig att spindelns "familj" ska komma och hämnas :P  Den tvångstanken har jag hört att många har, tex hon som pratade om tvångstankar på radion som jag hörde och en klasskompis till mig också.
En kompis till mig måste släcka sin lampa 2 gånger innan hon kan sova för att vara säker på att den är släckt.

Jag undrar fan vart tvångstankar kommer ifrån och varför man har dom?!?!?!

Nån som har någon tvångstanke som ni vill dela med er av så skriv en komentar! ;P

Pussinuss


New york, New york!

Jaa nu har jag inte skrivit på 2 dagar så nu finns det mycket att skriva om!!!

På jobbet i tisdag hände en "rolig" grej :P
Vi har ett kylskåp i köket som vi förvarar ost, sallad, tomater, lök och annat om ska kylförvaras, men den kylen använder vi bara på dagen så vi ska slippa springa mitt i ruschen och hämta saker i stora kylen. Grejen var den att jag skulle tömma den, så jag satte mig på huk för att ta grejer på nedersta hyllan och kände att jag höll på att tappa balansen så jag tog tag i ena hyllan i kylen men dom är lösa så jag ramlade baklänges och fick massa tomatförpackningar och ost förpackningar över mig. Där ligger jag på golvet vid fritöserna och ser att gästerna i kassan står och nästan kissar på sig av skratt!!! Hahahahhaha faan!! Jag försökte ju skratt lite kul sådär så att dom inte skulle se att jag var generad :P Faan vad ont jag fick i svanskotan!!!
Haha!

Igår träffade jag Palmira i stan, hon ska åka till London (planet går om typ 20 minuter) så vi träffades lite innan hon åkte. Vi gick in på Åhlens och när vi kom till väskavdelningen såg jag direkt massa väskor som jag ville köpa! Köpte faktiskt en :D Den är grymt snygg!! Jag köpte den för att igår morse gick jag upp 5 i nio för att köpa en biljett till Kisskonserten (Ticnet hade ett extra biljettsläpp med restbiljetter igår morse kl 09.00) men när jag skulle boka stog det att man var tvungen att vara medlem så jag fixade  ett medlemsskap och när det var klart så var biljeterna redan slut .(3 minuter över 9!!!! Hur månda biljetter hade dom egentligen, 20 eller?!?!?!?!?!? SÅÅÅÅ ARG!!!) Jag behövde helt enkelt muntra upp mig så då passade ett väskköp bra!! :P Väskor blir man ju alltid glad av :)

Idag blev det promenad med mamma som vanligt och så solade vi solarium på vägen såklart! Sen gick vi och handlade och kom hem och åt viktväktarsoppa!

Idag är det Gordon Ramsey´s tv program igen :D :) :D :) :D :) Fy faan vad härligt!! Jag längtar!! :D

Asså alla som känner mig vet att jag längtar tillbaka til New york men jag tror inte att folk fattar HUR MYCKET jag längtar!! Asså det känns verkligen som att en del av mig inte finns!! Såfort jag hör nån nämna New york eller jag ser en bild därifrån så känns det som att nån hugger en kniv i mitt hjärta!! Jag är verkligen New Yorker i hjärtat!! Sverige har aldrig varit en sån del av mig som new york är!!! Jag är så JÄ**A sugen på en Caramelllatte från Starbucks eller en Chailatte och en rainbowcookie! Här hemma gör jag kaffe med typ kardemummasmak (kryddar kaffet med olika kryddor som vi har och kommer fram till olika smaker :D Det är gott men inte lika gott som på starbucks! :P) ÅH!!!!!! Faan vad jag längtar tills Palmira och jag flyttar dit!!!!!!!! Jag kan inte beskriva det med ord!!!!!!! Saknar min snygga frukostkille som alltid ville lukta på mitt hår (asså inte som en psykisk idiot som hade en fetisch för hår)  för jag hade alltid tvättat håret när jag kom till honom. Han va bara såååå snygg!! Ganska krallig(stor) och mulatt!!! ÅH!!!! I miss him so!!!!!

Nä nu ska jag gå upp och duscha (och sjunga hairspray såklart:P) av mig sol- och promenadsvetten!

Hör kanske av mig senare ikväll! :P Ni kan ju hoppas iallafall!! Hoppas Palmira har det grymt kul nu i London!! Kommer sakna henne grymt mycket!!


Puss och slem! :P

Promenad, sola, sushi, handla, soppa och jobb:(

Jaa det ädag när vi är precis vad som har hänt/händer idag!

Vi vaknade vid halv 11, åt frukost och sen gick mamma och jag på promenad som vanligt. Promenaden tar ugnefär en timme och en kvart och efter hälften stannar vi vid solariet och solar en kvart. Idag när vi promenerade var det så extremt kallt!!!! Det blåste rakt igenom kläderna så det passade bra med lite värme i solariet!! Efter solariet åt vi Sushi (det är ju så gott)  och sen gick vi och handlade. I affären blev jag "påhoppad" av en kille som säljer omega 3  tabletter och man får prova i 2 månader sen kan man beställa nytt om man tycker att det är bra. Jag går ju på allt sånt där så nu äter jag omega 3 tillskott :P Vi får se om det gör nån skillnad, men mamma säger att vi äter ju sån allsidig kost hemma med kött, fisk, gönsaker, potatis, pasta och allt annat så jag behöver inte sånt där men men, jag kanske blir skit smart eller nått :P

När vi kom hem från affären ( pappa hämtade upp oss i affären så i slapp gå hem i regn och blåst) då drack vi kaffe och gjorde soppa som jag ska äta till middag innan jag åker till idiotjobbet!! :P Det är en soppa från viktväktarna (tydligen bara minuskalorier i) som är gjord på krossade tomater och massa grönsaker i :) När jag var yngre gillade jag inte alls den soppan men en dag här för någon månad sen blev jag jättesgen på den helt plötsligt så mamma gjorde den och nu gillar jag den jättemycket :S :P

Måste gå och duscha sen äta soppan till middag och sen hinna med en sväng med hundarna innan jag åker till mitt "älskade" (NOT) jobb!!!

Skriver väl några rader inatt om allt skit som hänt på jobbet :P

Pussinuss!!

...

Kollade på hela Oscarsgalan och den var ju jättebra som alltid!!! Stilpriset går till George Clooney och Katrine Heigl utan tvekan!!! Otroligt snygga båda två!!!!

image23                                      image25
 

Eftersom att jag kom i säng vid 06:36 i morse så gick jag inte upp förrens vid halv 2. Städade faktiskt mitt rum idag också, grattis till mig! 

Det bästa med Hela dagen var att jag hann se Gene Simmons tv program!!! Jag brukar alltid jobba på måndagar så då missar jag alltid det :(

Nä, nu är det sovdags!!!

Pussinuss

Bästa film! Oscarsgalan 2008 är slut :(

Årets bästa film blev No country for old men..


Jaha då ska man längta i ett år tills nästa Oscarsgala då :( Faan också! 
 
Snyggaste på galan var George Clooney och Katrine Heigl utan tvekan!! George Clooney är alltid så sexig, snygg, välklädd, charmig och rolig!!! Han är bara så jävla bäst!! I LOOOOVE George Clooney!!!!! Katrine Heigl är en grym skådespelerska och hon var otroligt vacker ikväll! Cameron Diaz va också vacker ikväll i sin ljusrosa klänning! Bilder kommer imorrn!

Det har varit en bra natt men nu är jag grymt trött! Hör av mig imorgon igen :P 

Tack och hej, en Oscar till mig!!! ( Please) :P 


Hallå?!?! Kanal 9?!?!

Vafan hände?!?! Kanal 9 blev helt svart i TV rutan :S Den bara försvann helt plötsligt :S Fuck, jag vill ju inte missa slutet :(

Har fått veta att Joel och Ethan Coen Vann kategorin Bästa regi och Martin Scorsese presenterade!

Bästa manliga huvudroll!

Presentatör: Helen Mirren

Kategori: Bästa manliga huvudroll


Pris: Daniel Day- Lewis (There will be blood)


Jag ville ju att George Clooney skulle vinna :(

Juno fick en Oscar

Presentatör: Harrison Ford

Kategori: original screenplay

Pris: Yeah, Det blev Juno :D Faan vad nice!!!

Tom Hanks presenterade

Presentatör: Tom Hanks

Kategori: Best docmentury shortfilm

Pris: ?!?! Faan missade för jag skrev ett mail till en kompis från New york! Nu vet jag, Freeheld vann!


kategori: Best documetury feature


Pris: Taxi to the dark side

Best original score

Presentatör: Amy Adams


Kategori: Best original Score

Pris: Atonement

R.I.P Heath!

Nu hade dom en liten minnesstnd för döda betydande människor inom filmbranschen. Ingmar Bergman var med och på slutet kom Heath Ledger :'( Rest in Peace Heath!! We will never forget you!!!


Cameron Diaz presenterade :D

Presentatör: Cameron Diaz :D :) ( Beautiful)

Kategori: Achivement in cinematography

Pris: There will be blood

Pris till fel person!!

Presentatör: John Travolta :)

Kategori: Best original song

Pris: Filmen Once

Det ar den ända låten jag inte gillade som vann :S

Booring kategori!

Presentatör: Penelope Cruise

Kategori: Foreign language film


Pris: Austria


Pris för Film Editing

Presentatör: Renee Sellweger

Kategori: Acivement in film editing

Pris: The Bourne ultimatum

Okay, she was happy!!

Presentatör: Forest Withaker

Kategori: Best actress in a leading role

Pris: Marion Cotillad


Coolt, hennes första roll ( som Edith Piaf)

Ointressant kategori, men visst. bra jobbat!

Presentatörer: Jonah Hill och Seth Rogen (han är så gullig)

Kategori: Sound editing

Pris: The Bourne ultimatum


Kategori: Sound Mixing

Pris: The Borne ultimatum 

Dom presentatörerna hade båda kategorierna så därför är det 2 i 1 :)

Underhållning presenterad av Miley Cyrus

Presentatör: Miley Cyrus (Hanna Montana)
Underhållning från filmen "Enchanted"

Rolig låt, svängig och klatchig! :D Men vad grymt falskt tjejen sjöng ibland :O

Best adaped Screenplay

Presentatörer: Josh and James


Kategori: Best adaped screenplay


Pris: No country for old men 


Tilda Swinton vann alltså

Presentatör: Alan Arkin

Kategori: Best supporting actress

Pris: Tilda Swinton (Filmen Michael Clayton)

Animated shortfilm, and the award goes to.....

Presentatör: Bee från Bee movie :P ( Jerry Seinfeld)

Kategori: Animated shortfilm

Pris: Peter and the wolf

Kortfilm

Presentatör: Owen Wilson

Kategori: Best live action shortfilm

Pris: Le mosart .. pickpockets?!?!?

Oscarsunderhållning!

Underhållning: En sånggrupp med en 11 åring som sjunger som en gud!!!! Grymt bra hela gruppen!!!

Låten heter "Raise it up"


Första skådespelarpriset!

Presentatör: Jennifer Hudson

Kategori: Best supporting actor

Pris:Javier Bardeim (Filmen "There´s no country for old men")

Art Directionpriset!

Presentatör: Cate Blanchette

Kategori: Achivement in art direction

Pris: Sweeney Todd

Vinnarna av Visual effects

Presentatör: Duane Johnson

Kategori:Achivement in visual effects

Pris: The golden compass

Amy Adams, underhållning på Oscarsgalan

Amy Adams körde ett nummer från hennes film "Enchanted", hon sjöng lite nervöst men hon var duktig.
Klart man är nervös när man vet att typ halva jordklotet kollar. Men det gick ju bra så hon är nog ganska lättad nu :)

Sminkörpriset!

Presentatör: en grymt Nervös men vacker Katrine Heigl

Kategori: Acevement in Makeup

Vinnare: Sminkörerna till filmen La vie en Rose (spanska långa namn)

Andra priset!

Presentatörer: Steve Carell och Anne Hataway

Karegori: Best animee feature

Vinnare: Rattatoille

Första priset på Oscarsgalan!

Kategori: Achivement in costume design

Alexandra Burn vann en kategorin för kostymerna i filmen " Elisabeth the golden age"

Jennifer Garner presenterade den kategorin

Bilder från oscarsgalan!

Här är lite bilder på stjärnorna som jag har nämnt!

image18(Patrick Dempsey och frugan)


image19(Heidi Klum och hennes otroligt snygga klänning!!)

image20(snygga George Clooney och Sara "Pinnen" Lawson. Hon kan ju inte ens le ordentligt)


image22(Jennifer Garner i hennes jättefina klänning)  

Cameron Diaz!!

Cameron Diaz är grymt bra!! Skiit snygg klänning och hon gav nyss en jättebra intervju! Go Cameron!!!

Mellansnack, BOOORING!!

Mellansnacket med Pontus Gårdinger, Hans Wiklund och Elin Kling är bara sååååå BOOOOORING!!!

George Clooney (igen) :P

George, dumpa bruden (Sara Lawson) du har med dig och ta nån som kan skoja, prata och se lite trevlig ut.(typ jag :P)  Vilken jävla stel och tråkig brud asså!! Har aldrig sett värre!!!  

Katrine Heilgh

Katrine Heilgh är bara såååååå vacker!!!!! Skiiit vad snygg hon är asså!! Hon har en röd as snygg klänning, blodröda läppar och stora lockar i sitt blonda hår!! Skiit snyggt!!!

Smal som en PINNE!!!

Forest Withakers tjej, fru (whatever) Är ÄCKLIGT smal!!! Fy fan!!! Hennes hud hänger och snacka om att se alla ben på hela kroppen!! 
Nu visade dom George Clooney igen :D Jippi!!!  


Nu är Johnny depp på väg in också!!
Nu är "förprogrammet" där man fick se alla kändisar gående på röda mattan slut. Snart börjar själva pristdelningen :D Go George, Go George!!! :D

Viggo Mortensen!

Ta bort skägget!!! han ser ju ut som Tom Hanks i Cast away som har varit strandsatt i några år!! Härregud, jag kan bjda på en rakhyvel!!!!!


Uppdatering från Oscarsgalan!

Dom har precis pratat med Parick Dempseysom spelar Dr McDreamy i Grey´s Anatomy och prins i filmen "Enchanted". Han berättade lite om att Grey´s anatomy har öppnat många dörrar i hans karriär mm.

Faan vad alla har snygga kläder! Tydligen så verkar fluga komma tillbaka för män, typ alla har det nämligen. Amy Adams (Enchanted) har en jättefin grön klänning och Jennifer Garners klänning är också skit snygg!!!

Dricker mitt kaffe och kollar med nöje :D

Det har regnat lite på röda mattan där i Los Angeles utanför Kodak Theatre men nu har solen börjat titta fram!!!

Måste springa och kissa nu i pasen :P Kaffet går ju rakt igenom, Hahah!

George Clooney!!!

Dom pratade just med min heting George Clooney!! Han är världens sexigaste man!! Har tyckt samma sak sen han började i Cityakuten på tidigt 90-tal!!  Asså Jag fattar inte hur man kan vara så sexig som han är!!!!  ÅHHHHH!!!!!  I LOOVE Geroge Clooney!!!


Heidi Klums klänning är extremt snygg!! Fy fan asså!!! Hoppas förfan att Hairspray är nominerad för nånting!! Annars är det j nån som inte har alla skrvar på plats i huvet!!

Oscarsgalan är igång!!! :D

Oscarsgalan är igång!! Ingen är gladare än mig!!!! Sitter med en termos (haha pappa skrattade åt mig när jag tog fram termosen) med kaffe och massa gott :) Det slutar ju inte förrens kl 7 imogron bitti så kaffe är viktigt!! :D Åhh jag är så uppspelt just nu :D Det här är bättre än julafton och nyårsafton tillsammans!!!! :D Kommer skriva under natten lite då och då!! Typ vilka som vinner och så! Har ni inte kanal 9 så kan ni läsa allt här, om ni vill :P

Oscarskväll=BÄST!!!


Fuck my work!!

Jaa nu är det bara10 minuter kvar tills bssen mot jobbet går :( Fuck fuck fuck!!! Det ända som är kul med att jobba är att jag får träffa Palmira :D
Åt en tallrik med olika bär och youghurt till lunch! Fett gott!! Vet j att jag inte brukar få äta förrens vid 7 tiden på jobbet så det är lika bra att äta lite lunch!
Aja nu måste jag dra :(

I´ll miss you all :P

Puss och slem!


Det ända som fnkar är Sex and the city och Vänner!!

Söndag morgon, sitter i sängen och kollar på Kevin Hill och snart börjar Vänner! Han som spelar Kevin Hill (Taye Diggs) är ju så grymt snygg!! Det är lite roligt för innan Kevin Hill ens började visas drömde jag om att gifta mig med  en mörk, lång kille som bodde på Manhattan och var advokat. Det är ju precis vad Kevin Hill är lixom! CRAZY!! :P

Ja, jag ska jobba ikväll :( Skulle börja kl 17 egentligen men en utav "cheferna" ringde och frågade om jag kunde börja 15 istället. Säger bara en sak, FUCK!!!! :( Men men, mer pengar!

När jag sen kommer hem från jobbet är det ÄNTLIGEN Oscarsgalan :D :) YEAY!!!!!!! :D

Nu är det Vänner på TV, även om man har sett alla Vänner program så går det alltid att kolla igen. Det är bara Sex and the city och Vänner som håller sån kvalitet så man kan kolla om och om igen. Tv3 och tv6 visar ju Scrubs hela tiden och jag är så grymt trött på att kolla på dom programmen om och om igen! Gör en ny säsong och visa den vafan!!!! Sex and the city blir jag aldrig trött av att kolla på om och om och om igen :P

Nä, ska väl börja fixa mig inför jobbet nu :( Fuck fuck fuck! I hate McDonald´s!!!

Ha en bra dag allihop!!

Puss och slem!!!

Lördag. ingen festdag utan pengar!

Jaha, vafan har jag gjort för intressant idag då?! Inte mycket kan jag säga, gick upp runt 11 åt frukost och sen gick mamma och jag på 1 och en halv timmes promenad och solade solarium på vägen (måste bli brun innan studenten så man ser vart den vita klänningen börjar och slutar) när vi kom hem tog vi lite kaffe ( ja en liten kanellbulle gick också ner i magen) sen stängde jag som vanligt in mig i badrummet för att sjunga till hairspray skivan :D Det är så extremt kl asså!!
Runt 5 tiden var det dags att börja förbereda middagen så mamma och jag hjälptes åt som vanligt, jag gjorde vitlökssmöret och mamma marinerade kycklingen, pappa tände på grillen ute på baksidan. Det blev grillad kyckling med vitlökssmör och klyftpotatis + en god sallad med massa rödlök! Gott som faan blev det!!

Jag ÄLSKAR att kolla på film och allt som har med film att göra så jag köper mycket filmer men grejen är det att jag nästan aldrig har tid att titta på dom. Tex så ville jag jättegärna se "Little miss Sunshine" redan när den gick på bio men det blev aldrig av så jag köpte den senare på DVD istället,det var för typ 3 månader sen och inte förrens idag tog jag av skyddsplasten och kollade på den. Bra film måste jag säga!! Abigail Breslin är ju en extremt bra skådespelerska fast hon bara är typ 8-10 år! Önskar man kunde vara sån lixom! Jag vill också bli skådespelerska!!!  Imorgon natt är det ju Oscarsgalan förresten!!! :D :) :D :) :D Det är den natten jag längtar efter mest varje år måste jag säga!! I typ 4 år i rad nu har jag suttit uppe hela natten med te och kanske nån macka och tittat på Oscarsgalan och drömt om att få en Oscar och tänkt ut mitt tacktal :P Jag hoppas jag får sitta mellan George Clooney och Julia Roberts på middagen förresten :P Cameron Diaz och Queen Latifah vill jag ha mitt emot mig :) Vi skulle fan bli bordet alla ville sitta vid!! :D No doubt about that!!

Faan jag ska jobba imorrn också :( I fucking hate my work!! Men men, vad gör man inte för pengar :P Jag jobbar 15-22.30. Det är iof bra för jag kommer hem vid typ 00 eller nått och det är ju typ då Oscarsgalan börjar!

Måste nog sova lite nu, jag ska ju vara uppe hela natten imorrn och nu är det ju lixom Miani ink på discovery cannel så det kan jag kollapå tills jag somnar!! 
vi hörs väl imorrn eller nått (om jag hinner skriva något intressant innan jag drar till jobbet) 
God natt!!




image17

( En dag ska jag vinna en sån här för "Bästa kvinnliga huvudroll") 


Lean on me!

Some times in our lives, 
we all have pain,
we all have sorrow.
But, if we are wise,
we know that there's always tomorrow.




Lean on me,
when your not strong,
and I'll be your friend,
I'll help you carry on.
For, it won't be long, 'till I'm gonna need
somebody to lean on.























Please, swallow your pride,
if I have things, you need to borrow.
For no one can fill those of your needs,
that you won't let show.



You just call on me, brother when you need a hand,
We all need somebody to lean on.
I just might have a problem that you'll understand,
we all need sombody to lean on.


Lean on me,
when your not strong,
and I'll be your friend,
I'll help you carry on.
For, it won't be long,
'till I'm gonna need somebody to lean on.

















You just call on me,
brother when you need a hand,
we all need somebody to lean on.
I just might have a problem that you'll understand,
we all need sombody to lean on.


If, there is a load,




you have to bear, that you can't carry,
I'm right up the road, I'll share your load,
if you just call me.










Call me
Call me
Call me
Call me
Call me
Call me

Call me
Call me
Call me

Call me
Call me
Call me




Call me




































Lean on me- Al Green
Just call me, if you need a hand!!! <3


Puss och slem!





Såhär ser min studentmössa ut :D

Jaa, jag har ju fått studentmössan idag och så här ser min studentmössa ut!



image16

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FY FAAAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!!! :D

Gordon Ramsey = My favorite!!! :D

Nu har jag kollat på Gordon Ramsey´s kitchen nightmares och det var lika bra som alla andra veckor :D Även om Gordon kan säga hemska saker till människor ibland så ser man att han har ett otroligt stort hjärta och man blir fan kär i honom!!!!! Faan vad jag skulle vilja jobba för honom!!!!!! Det värsta är att jag hade chansen att jobba på en tav hans restauranger i New york under min månads praktik där. En utav kockarna på Aquavit heter Jane och hennes pojkvän jobbar på Gordons restaurang, jag berättade för Jane att han är en utav mina favoritkockar och hon sa att jag absolut skulle gå dit och provjobba för en dag. Jag fick numret till köket där och jag fick träffa Janes pojkvän och han sa att verkligen borde komma. Hade bestämt att jag skulle göra det sista veckan men fick sen veta att jag skulle jobba på Aquavit ända till dagen inna jag sklle åka hem igen så det blev aldrig av :(  Faaan vad jag ångrar mig nu!!!! Jag ville ju verkligen gå dit och jobba!!! ÅHHH!!!!! Fuck fuck fuck!!!!   Han är en xtremt smart affärsman och en xtremt grym kock!!! I LOVE him!!!! Gordon Ramsey= My favorite!!!

PS, vill ni ha receptet på chokladkakan så är det bara att fråga :P


Kiss and play, I love gordon Ramsey :P Hahah vilket jävla bra rim :D
Förresten apropå Kiss, bandet Kiss kommer ju fan till Stadion den 30:e maj!! Faan vad jag vill gå och ska förhoppningsvs göra det!!!! :D


"Godaste chokladkakan"

Jaa igår var jag ju hos Nathalie, Emelie och min OTROLIGT söta gudson Nickolai!!  Han är VÄRLDENS sötaste lilla prins och han skrattar hela tiden :D Jag kom dit vid 4 tiden och där drack vi te och åt lite fruktsallad och pratade. Sen vid 6 tiden började vi med att fixa Tacos sen åt vi och det var jättegott!!! Senare på kvällen blev vi sugna på något gott så vi gick till affären för att köpa naturgodis men den jävla idiotaffären hade inget naturgodis (asså vafan, är ni idioter hela högen eller?!?!) så vi gick hem igen, när vi kom hemkom vi på att vi ju kunde baka chokladkaka :D Nathalie hade inget recept på chokladkaka så jag "freebaseade" lite. Nathalie hittade bakchoklad i skåpet så vi smälte den och blandade med florsocker som vi smetade på som en glasyr på toppen när kakan var klar. Till kakan hade vi fruktsallad, banan, vaniljglass och vaniljsås :P Haha en hel buffé av godsaker!!! :D Kakan var JÄTTEGOD och Emelie sa att det var den godaste chokladkakan hon någonsin har ätit :D När vi hade svullat i oss kakan och alla godsakerna var kl ca 22:30 och Nickolai var ju tvungen att sova så Nathalie gick för att natta honom och hon somnade också så jag gick in i köket och diskade och Emelie bäddade soffan åt mig och en madrass åt henne sen satte vi på Desperate Housewives boxen som vi kollade på. När kl var ca halv 1 gick Emelie för att borsta tänderna och då somande jag som en stock!!!  Hade ställt kl på 8 och tänkte hoppa över samhället i skolan idag och komma till gympan men jag somnade om och vaknade kl kvart över tio istället av att Nickolai låg och jollrade i sängen :D Sprang till honom och började pussa och gosa med honom :D Nathalie började med frukost, vi fick pannkakor, juice och te och det var jättegott :D När vi hade ätit frukost var kl kvart i 12 och jag började göra mig i ordning för att åka till skolan. när jag satt på tåget ringde jag till Anne och hon berättade att våra studentmössor hade kommit och att dom hade slutat för dagen så jag åkte bara till skolan för att hämta min otroligt snyga studentmössa :D Extremt fin!!! :D Åkte sen hem och drack kaffe med mamma och sen har jag kollat på tv hela kvällen :D en skön lugn kväll!!

Imorrn ska vi äta middag hos mormor i solna och sen ska jag nog ha filmkväll :D ÄLSKAR ATT KOLLA PÅ FILM!!!

Åh, nu börjar Gordon Ramsey´s kitchen nightmares!!

Puss och slem!!


Snart studenten.......PANIK!!!!!

Ja, snart tar jag studenten, paniken kryper sig fram!! Vafan ska jag göra när jag inte har skolan kvar?!?! NO WAY att jag kommer jobba kvar på McDonald´s asså!! Men allvarligt, vafan ska jag göra?!?!?! Jag vill jobba på nån bra restarang där jag kan lära mig mycket och jobba där som lärling ( ja precis som Yogi i Miami Ink.) Skulle helst av alt gå i skolan 1 år till!! Hade utvecklingssamtal idag med min lärare Herbert och med mina 12 MVG (ja ett litet MVG-barn är jag) var han väldigt nöjd! Det känns ju bra lixom :)

Idag ska jag åka och sova hos Nathalie och äntligen få träffa min gudson  (som jag inte har träffat sen den 12 december) :D Emelie kommer också vara där :D Vi ska äta tacos och mysa hela kvällen :) Hoppas bara att dom  tittar på top model för det MÅSTE jag fan se :P

Aja nu ska jag gå och "packa" en liten väska eftersom att jag ska åka därifrån till skolan imorrn!

Puss och slem!
Ps. avslutar med lite bilder från spelkvällen och när jag posar framför ameran med solbrillor :D


                                                                              

                                                                               image11
(Ullis och marcus!)


image12
(Anne och jag i twisterduell!)

image13
(Posar med solbrillor :P)


NO WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

96 timmar?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?! NO WAY att jag jobbar 96 timmar på McDonald´s i mars plus att jag går i skolan!! Är bara anställd för att jobba 46 timmar så att jag tänker jobba 96 timmar kan dom GLÖMMA!!!!!


Höll typ på att dö :P

Jaha, då var helgen tillbaka då! Lördag förmiddag och här sitter jag och ska snart åka och jobba :( Jag gillar inte att jobba på McDonalds, jag går lixom tredje året på kocklinjen och vet att jag kan så mycket mer än att jobba på McDonalds. Jag  vill jobba som på en riktig restaurang och lära mig massor, inte stå och dressa hamburgare hela livet :( Men men, jag får jobba kvar tills jag går ut skolan och hittar ett bra jobb, det är ju ändå pengar under tiden!!!

Min kompis"BROR for life" Lana fyllde 18 år i veckan och idag ska hon firas! Jag hoppas att jag kommer ifrån jobbet snabbt så jag kan gå ut och fira henne!!! Grejen är det att jag har typ 150 kr kar till lönen den 25:e så jag kommer inte gå in på något ställe där dom tar inträde ( NO WAY)

Juste!, Jag höll typ på att dö i torsdags :P Vi hade gympa i skolan och va på gymmet. Vi började med att gå på gåbanden i typ 10 minuter och Ullis och jag försökte se vem som kunde springa snabbast, kul kul. inga problem där!
Vi gick sen ut till alla träningsmaskiner och började köra. När vi kom fram till benpressen tänkte vi att vi skulle se hur många kilon vi klarade, vi började med 25 kilo och körde 30 var utan problem, sen körde vi 50 kilo utan problem, inga problem på 75 kilo heller oh sen kom vi upp till 90 kilo. Jag körde 25 st och det var jobbigt som fan. Ullis klarade nog 10 st tror jag, sen kom vi upp till 100 kilo och jag körde 20 st. jobbigt som fan var det!!!! vilade lite och körde sen 15 till. När jag sen hade vilat efter dom 15 höjde vi till 105 och då kom gympaläraren in och skulle kolla. Jag ville ju så klart visa henne vad jag kunde så jag la mig i pressen på 105 kilo och började köra. 5, 10 (klarar jag 10 till?!?!?), 15, (min lärare sa: men shiit vilka benmuskler du har) 20 (Jävlar vad jobbigt, men jag ska klara 5 till, svetten rann!!!) 25 ( min lärare sa åt mig att vila och hon lät orolig!!) Jag lyssnade på henne och ställde mig upp och skulle vila. Allt snurrade och mina ben va som gummi. Jag kunde inte stå upp och jag kunde inte se någonting!!! Satte mig ner på ett redskap och det var svart framför ögonen. Ville bara spy!!! Min klasskompis Erica  gick för att hämta vatten men det fanns inga muggar och jag kunde inte inte gå så det blev inget vatten :( Flera gånger trodde jag att jag skulle spy och svimma!!! Gick tillbaka till skolan och bytte om, hade religon och lunch och sen gick jag och sov hos sjuksyrran i en och en halv timme och fick två ibumetin mot huvudvärken och inte förrens efter det mådde jag bra igen! Sjukt asså!!! Idag har jag fortfarande träningsvärk och kan knappt gå i våra trappor hemma :P haha!!!! Kul att åka och jobba och knappt kunna gå! Aja, whatever! :P

Kvällen igår asså! Vi hade sjukt kul!! Vi hade spelkväll hemma hos Marcus :D Vi började med att spela Twister och fortsatte sen med kockspelet "A la carte" Ullis och jag var så jävla frustrerade på alla :p Marcus och Anne satt och skickade sms och Timmy satt och "lekte" med en vit vägg:P HAHAHAHAHA Faan vad vi satt och skrek, men det var kul!!! Anne hade bilen så vi åkte med Ullis till Skogås (första gången jag var där!! :P)och sen körde hon hem mig :D ( Tack tack Anne!!) Va hemma typ tio i 2 eller nått!

Bilder till det här inlägget kommer komma snart, jag måste springa och fixa mig inför jobbet nu!

Sug och svälj, trevlig helg!!! :P

Tyra är tillbaka!!!!

Faan vad underbart att Tyra, Miss J och Mr Jay är tillbaka!!!!! Top Model är alltid lika kul att titta på och det finns alltid en bitch, en tönt, en fattig och en som man gillar från första början!! Åh den härliga nervösa känslan för vem som åker ut är tillbaka varje onsdag och jag kan knappt vänta till nästa vecka!!!
HÄRLIGT!!!

Om 7 minuter börjar alla hjärtans dag, kul för er som har pojkvän/flickvän men för oss andra är det en dag då vi blir påminda om hur ensamma vi är och hur mycket vi saknar kärlek! Men visst, gosa och va själviska era jävlar :P hahah skojja bara!!

Ta hand om varandra!! Det behövs mer kärlek där ute!!


                                  image9(Mitt livs största kärlek är U.S.A!! Dit ska jag flytta och jobba som kock (New york) tills jag blir skådespelerska ( I Hollywood) :D I love you, baby!!)

Avgassystemet lossnade :P

Åh, solbrillorna var helt underbara!!! Köpte dom i New york i november så idag är första riktiga dagen jag fick använda dom :D


Vi skulle ju åka till Elgiganten för att fixa mitt internet till min nya dator, på vägen dit lossnade avgassystemet på bilen så det skrapade i marken. Pappa sa att han fick fixa det på parkeringen utanför Elgiganten, fatta hur mycket folk tittade! Dom stannade på vägen och kollade på bilen när vi åkte förbi, och den bästa var en tant som gick med sin vännina som stannade på trottoaren och böjde sig ner för att kolla:p Hahah faan vad vi skrattade!!!!! Skiit kul asså!!! (tur att vi har tonade rutor på bilen och jag satt där bak :P

På Elgiganten gick allting jättebar så nu funkar min egna dator med internet och allt igen :D JIPPI!!!!!!


Nu måste jag gå och göra en latte med baristamjölk och sen om typ 7 minuter börjar MTV´s NEXT!! :D


Hör väl av mig snart!!!


Puss och slem!!


Top model & Playboy mansion!

Nu har jag duschat och haft duschkonsert :) Faan vad skönt att ingen va hemma för nu kunde jag verkligen sjunga hur högt jag ville och bara släppa ut alla toner :D Ska snart ut och sätta på mig solbrillorna!!! (can´t wait) Ska nämligen åka till Elgiganten i kungens kurva och försöka fixa mitt internet till min dator!! Det  har fan inte funkat sen den 12 januari så nu är jag trött på skiten!! Hoppas dom inte måste hålla på och tjafsa på elgiganten, då blir jag faan arg!!


Ikväll börjar Top model säsong 9 :D Faan vad jag har längtat!!!!!! Äntligen är Tyra Banks tillbaka i tv-rutan Yay!!!!!!! Sen är det ju Playboy mansion också!! Faan vilken kväll med två helt sjukt bra program!!!
Faan jag skulle vilja tatuera in en playboybunny nånstans men typ alla gör ju det så det blir inget kul då :( Måste faan hitta på nått speciellt man kan göra med bunnyn så den kan bli lite personligare så kan jag ju tatuera in den sen :D                                                 


                                                             image7 
                                                                        (Kaninen som typ alla har! )


Nu ska jag ut med solbrillorna!!! JIPPI!!! Som sagt, Grattis på solbrilledagen!!!! :D

Puss och kram, jävla gam! :P

Solbrillor!

Jag älskar solbrillor och så fort jag ser lite sol ute sätter jag på mig mina snygga solbrillor och går ut!

Härmed utser jag den 13 februari till år 2008 första officiella solbrilledag! Grattis på Solbrilledagen!

 
                                                   image5
                                                        (Jag som brunnett i mina solglasogon!)
                              

                                                       
image6
(Här är jag blond igen och hade precis varit hos frissan så dom hade gjort en snygg frisyr, som vanligt stog jag och lekte modell med mina solbrillor :P )  

haha förstör allt med mina magic hands!!!

Hejsan svejsan allihopa!!!


Idag ska jag åka och träffa Nathalie och min otroligt söta gudson Nikolai :) Ska bara skriva lite, duscha och sen åka! :D

Igår hade vi restaurang i skolan som vi har varje måndag och tisdag och det var jättekul som vanligt. Vi börjar 8 (om vi inte "flexar" till kvart över ;D ) och sen lagar vi mat till halv 12 då vi öppnar restaurangen och gästerna kommer och sen lägger vi upp det på fina tallrikar och på alla möjliga konstnärliga sätt och sen serverar serveringsklassen det til gästerna :) ( haha som om ni inte vet hur det går till på en restaurang :P) Sen slutar vi runt 2- halv 3 efter städning och allt! Vi har jättegod mat och vi har så jävla kul hela dagen!!! Igår fick jag hjälpa Andreas att tända på när han skulle flambera bananer som han serverade med vaniljglass (GOTT) Faan vad det brann i den där stekpannan :)
 
hahahah Emelie och jag skulle göra örtsmör och använde därför den lilla vispmaskinen i bageriet, vi satte på på högsta läget så hela maskinen  hoppade och sen gick vi därifrån. (förresten, den stog på en bänk och hoppade) När jag sen kom in i bageriet igen ser jag precis vad som skulle hända men allt gick för fort så jag han inte stoppa det, med VÄRSTA braket hoppar maskinen rakt ner i golvet!!! Faaan vad jag skrattade tills vår tyska kökslärare Heinz (världens bästa, roligaste och snällaste lärare) kom in och skrek :P hahahahhaha

Lite senare på dagen kom  Heinz in igen och kollade på våran ugn och såg att graderna stog på Farenheit och inte celcius. Ingen av lärarna kunde fixa det och ingen fattade vad vi hade tryckt på, men tillslut fixade mästaren Heinz det :) När jag sen skulle diska skulle jag använda den lilla diskmaskinen som vi har i köket så jag gick dit och stoppade in min disk och stängde luckan, frågade sen Heinz vad jag skulle trycka på och han sa att han skulle sätta på den för att jag inte skulle förstöra något så han kom och tryckte på knappen och vafan händer?!?!? Den startar självklart inte :P haha jag hade redan gett den en förbannelse med mina magic hands :P ahaha "Vafan har du tryckt på" frågade Heinz med sin brytning på tyska :P hahah Jag hade ju inte tryckt på någonting så vi båda skrattade och sen lagade han den efter typ 10 minuters undrande vad som hade hänt (tur för mig det) haha 3 maskiner på en dag :P hahahahah faan vad roligt jag hade! Tur att alla gick att fixa!! Annars hade jag nog inte haft så kul :P


Jaha nu ringde nathalie och sa att hon inte kunde träffas idag :( 

Saknar dom sååå mycket!!!! Har inte träffat dom på typ 1 månad tyvärr :( om inte längre!! :( Aja, jag är ju ledig varje onsdag så vi får väl ses nästa onsdag eftersom att jag jobbar hela helgen :(

I måndags hade vi också kök och vi hade as kul som vanligt!! Vi slutade typ vid 14 tiden och jag skulle jobba på kvällen men var inte säker på om jag började kl 16 eller 17 så jag åkte in direkt efter skolan. När jag kom till jobbet fick jag veta att jag inte skulle börja förrens kl  18!!! Åh, irri!! Hade hunnit åka hem efter skolan!!! Skiftledaren sa att jag kunde få börja kl 17 iallafall så det var ju skönt! Jag lämnade lite grejer på jobbet och sen gick jag ut på stan. Köpte ett rouge på Åhlens och sen gick jag till min gamla praktik som ligger på sturegatan (jobbar på östermalmstorg så det är ju inte långt) det var jättekul att träffa alla på praktiken igen! Dom är ju så gulliga och trevliga där! (iallafall mot mig :P ) sen gick jag tillbaka till jobbet och på vägen dit hittade jag en "The phone house" och kom på att mina hörlurar till mobilen glappar och hoppar ur när jag tex sitter på tåget så helt plötsligt spelas nån Kisslåt (jaa jag har börjat lyssna på Kiss nu på senaste tiden eftersom att jag älskar Gene Simmons program på tv400 på måndagar kl 8! Faan vad Kiss är bra måste jag säga!! Var lite för ung för sån musik när Kiss gjorde en comeback nångång på 90- talet, då lyssnade jag faktiskt på Spice Girls :P )  på högsta volym och alla blir skitskraja. Så jag gick in på The phone house och köpte ett par hörlurar som jag nu ÄLSKAR!! Dom är såå jävla bra!! Ljudet går rakt in i trummhinnan så det är skitbra att lyssna på Kiss på högsta volym! :) I går kväll gick jag och la mig i sängen vid 23 och det fanns ingenting på tv förrens 23:25 när Seinfeld börjar så jag la mig med hörlurarna och lyssnade på Kiss! Somnade på en gång och vaknade 23:17 av att jag fick sms av Emma om våran studentskiva. Gick då och borstade tänderna och sen somnade jag på en gång när jag kom tillbaka till min säng :) För det första är 23:17 tidigt för att jag ska sova, för det andra är jag ledig idag så då är 23:17 ännu tidigare för mig att sova (när jag är ledig går jag alltid och lägger mig typ vid 2-3 och sover fram till 12 istället) men jag kan inte säga att det inte var skönt för det var helt himelsk att lixom somna före halv 12!!! Nä nu ska jag nog gå och ha konsert i duschen eller nått :P haha! Det blir nog som vanligt låtarna till filmen Hairspray (min absoluta favoritfilm) som blir sjungna :P har ingen Kisskiva så därför kan jag inte ha en Kisskonsert :(

Ska åka och fixa mitt cp-internet sen och sen kanske jag åker till Marcus och spelar Risk (nått spel som dom har börjat spela och tydligen är skitkul :S) med Anne, Emelie, Ullis och Marcus! Mina söta klasskompisar :D (Puss på er!!!!) Jusste, duschen var det!!

Puss och snusk!! :D


Sega jag!

Haha, jag är så seg på att skriva nu igen. Ibland kommer jag lixom inte på nånting och sen glömmer jag bort bloggen för några dagar :P

Jaha, vad har hänt i mitt liv den senaste veckan då?!? *Thinking*
Jo, jag har haft mitt första bråk med 2 utav mina klasskompisar :( Ska berätta hela historien: Som ni vet så blev jag utslängd från Viperrrom för 2 veckor sen :P Emelie, Anne och jag tänkte att vi skulle tillbaka dit förra veckan men när vi ska visa legget för att bli insläppta säger vakten: Jag kan tyvärr inte släppa in dig ikväll, jag blev lite paff och frågade varför och han svarade: Jag kommer ihåg vad som hände förra veckan så jag måste be dig att gå åt sidan så jag kan släppa in alla andra :S Crazy dude tänkte jag och gick åt sidan. Vänder mig om och ser att Anne och Emelie gick in ändå och jag blev skitsur. Anne ringde mig och frågade om det var okej att dom gick in och jag mumlade ja ( ville ju inte säga till dom: Nej ni får inte gå in utan jag vill att vi alla åker hem) Gick till tunnelbanan för att åka hem och står typ påväg att gråta aldeles ensam på stationen och märkte att jag för första gången på 3 år är riktigt skitsur på Anne och Emelie. När vi sen kom tillbaka till skolan på måndag morgon kände jag, jag kommer faan inte prata med dom förrens dom ber om ursäkt. Hela veckan höll jag mig ( fast faan vad svårt det var, ville ju prata med dom om allt som vi brukar!!!!!!!) I fredags kom dom fram till mig och frågade om vi kunde prata så vi gick iväg och förklarade allt för varandra och allt slutade typ 2 minuter senare med en gruppkram och skratt ( boy, was that nice or what?!?!?) Sen gick vi in i skolans restaurang (restaurangen som vi har i skolan där vi kockelever lagar mat och vem som helst kan boka bord för att komma och äta i och få bordsservering och as god man, ja iallafall när min klass lagar mat :P Hahah) och åt lunch. Förrätten kunde jag inte svälja för jag gillar inte parmaskinka som den bestod av men Marcus åt glatt upp både min och hans egna :P Sen kom varmrätten som var Biffstroganoff för mig, Anne och Ullis och nån smördegsinbakad fisk för Marcus. Jättegott var det :D  Efterrätten kom (efter lång väntan och en arg Ullis som skrek: Kan vi få vårat te nu och lät som en riktig satkärring! Hahah faan vad vi skrattade!!! 


Jobbade 16-20 (faan vilken bebistid) på fredag kväll och sen duschade jag på jobbet och tog mig ner till Hötorget där jag mötte Marcus och Emelie för att gå på bio :) Vi såg den Oscarsnominerade filmen Juno! Den var jättebra och vi hade jätteroligt åt killen som satt bakom och garvade när ingen annan garvade :P hahahah
 Var hemma från bion vid 00tiden och gick genast och la mig i min säng och kollade på tv till typ 2-3 nånting.

På lördagmorgon gick jag upp kl 7 för att ta mig till jobbet. Jobbade 10-17 och tog mig sen hem snabbt som faan för att duscha och fixa mig innan kvällens party! Tog 9 tåget in till stan och gick till Viperrrom (jaa den här gången fick jag komma in!!! JIPPI :P)  Vi dansade och drack men spriten bet inte på mig eftersom att jag var så trött så 3 glas vin och 5 cider gjorde mig inte full utan bara lite crazy i huvudet (läs om min taxiberättelse nedanför så fattar ni vad jag menar med crazy :P). men men, vi dansade som maniacs och hade så kul! Träffade en gammal klasskompis (Hampus) och en kille som jag gick i samma skola som i typ hela grundskolan (Nicky) jättekul var det!

Syrran var också ute med sina kompisar igår så vi bestämde att vi skulle åka hem tillsammans!  Hon skickade meddelande om att hennes mobil var död så när jag skulle åka hem skulle jag skicka sms till hennes kompis så vi kunde bestämma tid och plats när vi skulle hem. Vid halv 3 tiden började vi höras av. Hon skrev att hon vägrade åka nattbuss hem och ville att vi skulle ta en taxi men jag vägrar lägga pengar på taxi (tar konsekvenserna av att vara ute och åker nattbussen) så hon skrev att jag istället skulle gå av när mina kompisar går av nattbussen (i huddinge centrum) så skulle hennes taxi hämta upp mig där (för det är en bra bit från nattbussen hem till oss) men, jag han somna på nattbussen innan jag läste det och såg det inte förrens jag gick av bussen där jag brukar! Hon hade ju inget batteri på sin mobil så jag kunde inte meddela henne om att jag snart var hemma och visste att hon skulle sitta i taxin i centrum och vänta på mig. Därför gick jag och satte mig på en mur och ringde till Taxi Stockholm eftersom att jag vet att hon bara åker med Taxi stockholm och inget annat taxibolag. Jag kom fram och fick prata med nån tjej där och sa: Hej, min syster är påväg till huddinge från stan och tror att hon ska hämta mig i centrum men grejen är den att jag har åkt förbi centrum och är nästan hemma och hon har inget batteri på sin mobil så jag han inte få tag på henne och säga det till henne. Kan du se nån bil som är påväg till huddinge och kanske bopa ut på era radior att dom inte ska hämta upp någon lillasyster i huddinge centrum. hon kopplade mig vidare till ledningsgruppen och jag berättade samma sak där. hon skrattade och sa att hon tyvärr inte kunde hjälpa mig.  La på och satt kvar på muren en stund. Precis då ringer syrran från taxichafförens mobil och frågar vart jag var. jag sa att jag snart va hemma och att dom skulle komma hem! Allt hade löst sig och det var bara att hoppa i säng :D kl var då kvart över 4! Nice nice!

Blev väckt av hundarna mina kl 9 pch gick ut med dom på en sväng. gick självklart och la mig när jag kom in igen och vaknade av att syrran kom in och sa att frukosten va klar vid 12 :D Åt frukost med familjen och sen gick jag och la mig en stund igen och kollade på Biggest loser finale! Sen stängde jag in mig i badrummet och sjöng till hela HAIRSPRAY (the soundtrack) skivan framför spegeln. That´s just who i am:P Det är sånt jävla bra ljud i badrummet så man sjunger så fint där :P När skivan va slut satte jag på den igen och la ansiktsmask och sen hoppade jag in i duschen ( jag sjunger typ alltid i duschen med cdspelaren på. oftast blir det HAIRSPRAYskivan!! Jag drar ner duschmunstycket så det är i min höjd och så låtsas jag att det är min mikrofon och jag har konsert där inne) haha! You are never to old to play!!!! :D som sagt, that´s just who i am!! :P

Åt en supergod middag och sen har jag kollat på Miami Ink (faan vad jag vill tatuera mig där) och suttit vid datorn hela kvällen. nu ska jag nog gå och kolla tv och dricka en kopp ChaiTe! Gott gott :D

Puss i en påse!!!

Ha en bra vecka allihopa :P


RSS 2.0