In my headphones!

Just nu spelas den här låten väldigt mycket i mina hörlurar!

I did my best to notice, When the call came down the line. 
Up to the platform of surrender, I was brought, but I was kind.
But sometimes I get nervous, When I see an open door. Close your eyes, Clear your heart.


Cut the cord.





[Chorus] Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital, My hands are cold.
And I'm on my knees, Looking for the answer
. Are we human? Or are we dancer?









Pay my respects to grace and virtue, Send my condolences to good.
Give my regards to soul and romance, They always did the best they could.
And so long to devotion, You taught my everything I know.
Wave goodbye, Wish me well.

You've gotta let me go














[Chorus] Are we human? Or are we dancer?
My sign is vital, My hands are cold.
And I'm on my knees, Looking for the answer.
Are we human? Or are we dancer?
Will your system be alright?
When you dream of home tonight.
There is no message we're receiving, Let me know is your heart still beating?




Are we human? Or are we dancer?
My sign is vital, My hands are cold. And I'm on my knees, Looking for the answer.

You gotta let me know.

[Chorus] Are we human? Or are we dancer?
My sign is vital, My hands are cold.
And I'm on my knees, Looking for the answer.
Are we human? Or are we dancer?
Are we human? Or are we dancer?
Are we human? Or are we dancer?

LIKE IT VERY MUCH! :D

Uppdatering från sjuksängen!

Tog lite bilder på hur det ser ut här från min sjuksäng :P

Haha, min fot är verkligen SJUUUUKT svullen på den här bilden!!!! När jag lägger ner foten i golvet så når inte tårna ner :P SJUUKT!


SJUUUKT SVULLEN!!!!!! HAHAHA


Tur att jag har sällskap av min SÖÖTIS Bazze och lilla skitkatten :P

Inte mycket annat händer här lixom :P

My own TV- Guide!

Jaaa, Jag gör inte så mycket annat än att kollar på TV. Iof så har jag nu tid att titta på några program som jag tycker om som tex Ellen Degeneres Show och Little people, Big world.
Little people, Big world är ganska nytt här i sverige och handlar om familjen Roloff som består av Mamma Amy, Pappa Matt och dom 4 barnen Jeremy och Zack (som är tvillingar) och Molly och Jacob.
Amy, Matt och Zach är småväxta (dvärgar) och resten är normalväxta. Jag tycker det är en riktigt trevlig och underhållande serie som ger insikt i hur jobbigt dom småväxta människorna kan ha men den här familjen försöker verkligen leva så normalt som möjligt.
Pappa Matt berättade i ett program att småväxta människor inte kan få någon försäkring vilket är heelt sjukt! Försäkringsbolaget anser att småväxthet skulle innebära aldelles förmycket pengar för dom så man får ingen försäkring som småväxt person! Heelt chockande och nästan diskriminerande tycker jag!!!

I sverige är det inte så vanligt med småväxthet va? Jag tror inte jag sett mer än 5 småväxta i mitt liv :S Varför är det så??





Måste nämna Ellen Degeneres show också :P. Det är ju en heelt sjukt bra show för det "vanliga" folket. Vad jag menar med det är att det inte bara är en talkshow som tar dit aktuella kändisar utan Ellen tar tex dit småbarn som är duktiga  piano och annat. Dessutom är hon ju EXTREMT generös. Hon ger ju bort saker till publiken hela tiden. Ellen borde döpa om sig från Ellen Degeneres till Ellen Degenerous!
Hon tar ju dit kändisar också så det blir en skön blandning av  kändisar och"vanligt" folk vilket passar mig perfekt :D


Ikväll ska jag kolla på  "Are you smarter than a fifth grader" kl 19 och sen blir det väl Let´s dance kl 20 tror jag.

Har insett att vi i Sverige bara får typ 25% av alla program som visas i USA vilket jag tycker är jävligt dåligt för det är ju ett land som verkligen KAN göra TV!
AMERICA KNOWS TV!! :P



Sitter förövrigt fortfarande med benet högt och svullnaden har inte gått ner ännu tyvärr :( Det värker och pulsar dygnet runt och på nätterna drömmer jag att jag ramlar och tar emot mig med den foten så jag vaknar helt svettig och har ännu ondare i foten :(

Puss!

UTTRÅKAD!!

Ja, enligt läkaren ska jag sitta i sängen och ta det lungt i 3 veckor!
 Jag har nu suttit i 3 dagar och är SJUKT uttråkad!
Kollar på repriser på serier som jag redan har sett, (dom flesta fleera gånger om) dom flesta kan jag tom repliker på :P När jag blir trött somnar jag och så ser mina dagar ut. Mamma är supergullig! Kommer med frukost, sen lite mellis som brukar bestå av apelsin som hon har skruit upp i klyftor eller så blir det kaffe och kanelbulle, och sen middag som idag bestod av (jag fick välja) pannbiffar med stekt lök och kokt potatis och en liten skyås. Det var LOVLEY! :D Sen blev det kaffe vid 19tiden :D  

SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKT UTTRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKAD!!!!



Puss

Okej, storyn om lördag natt!

Nu ska jag berätta vad som hände i lördags natt för er!
Jag var hemma hos Marcus för att festa och ha lite kul. Det var jag, Marcus, Emelie, Amanda och Markus T. Vi hade jättetrevligt! Emelie gick hem runt 1 skulle jag tro och vid 2tiden skulle Markus T och Amanda hem men på vägen hem skulle dom förbi GP (Grillpalatset) för att käka lite. Jag och Marcus bestämde oss för att följa med och sen gå tillbaka till Marcus där jag skulle sova. Vägen dit var GLASHAL och jag ramlade hela tiden, tillslut ramlade jag över min fot på nått sätt så det knakade i hela vristen/foten. Jag skrek och grät och dom Amanda (tror jag det var) ringde 112 och bad dom skicka ambulans. Jag satt i en vattenpöl på isen och skrek och grät i 40 minuter och kunde inte röra benet. (Smärtan var EXTREM!!!!)
Markus T ringde 112 flera gånger och frågade vart ambulansen var men det tog som sagt 40 minuter innan den kom. Tack till er alla 3 för att ni var där med mig och stöttade mig! Hade inte klarat det utan er!(L)

När amblansen kom så var det två urgulliga ambulanssjukvårdare som kom och tog hand om mig. Magnus som var gotlänning och satt med mig där bak och gav mig varma filtar (var ganska rejält nedkyld!!) och fick mig att skratta och tänka på helt andra saker och var supertrevlig! Och sen Pernilla(?) som Marcus satt med där fram.
(Det är just sånna människor som är dom riktiga vardagshjältarna!)

Vi kom in vid halv 4 skulle jag tro och vid 6 tiden åkte jag till röntgen.
Vid 8.tiden kom en läkare som klämde, tittade och vred och gjorde små tester med foten sen berättade han att det inte var något brutet utan bara en rejäl stukning. Jag tyckte det lät konstigt för jag har stukat förrut och den här smärtan var värren än så men men, jag blev lindad, fick bandage och vid 9 tiden åkte jag hem. Tack till Marcus som stannade kvar där med mig och förlåt för mina humörsvängningar! Det var underbart att ha dig där! (L) Tack för att du inte ringde mina föräldrar heller :P Dom hade bara blivit så oroliga! 

Jag kom hem runt halv 10tiden och tog mig upp i sängen. Mamma har som vanligt varit helt underbar och kommit med mat och dryck och hjälpt mig med allt möjligt! (L) (L) Hade inte klarat av livet utan henne! (L) (L)

Mamma tyckte det var konstigt att jag inte fick något smärtstillande eller nått sjukintyg av läkaren så hon ringde akuten idag och fick prata med min läkare. DÅ sa han att han trodde att jag hade slitit av nått ledband eller nån muskeldel :S Varför inte säga det direkt till mig lixom ???!?!? Men han bad mig komma tillbaka imorgon för att få nått som är ett mellanting av gips/bandage som jag ska ha i 4 veckor. Han sjukskrev mig i 3 veckor framöver och jag ska helst inte hoppa runt på foten på 3 veckor.
Kom gärna och hälsa på mig ;) I´ll be at home :P

Så nu har ni fått höra min "skadehistoria" :P

Puss!

LÅÅÅÅÅÅNG natt!

Ja, det var en lång och helt crazy natt.
Helt sjukt var det! Mår inte bra och ska sova nu så jag skriver om det imorgon!

Puss!

Min lilla nattpromenad!


Helt sjukt vad det blåser  ute. Det blåser så mycket så man tror att taket ska lyfta och här i mitt rum hör jag att saker och ting flyger omkull där ute. Ändå var jag nyss ute på en liten nattpromenad. Det var JÄTTESKÖNT!!!! Kände mig varm i hela kroppen, nästan som en låg feber så att komma ut i den friska och blåsiga nästan kalla luften var sjukt skönt. Blev alldeles rosig om kinderna :D

Jaha, vad har jag gjort idag då?
Jo, i morse var jag i Tumba centrum med mamma och pappa. Jag köpte ett par örhängen och ett par nya jeans och sen handlade vi på Willy´s där jag köpte hårfärg och lite godis inför kvällen.

Asså det är så sjukt, jag använder en speciell hårfärg när jag färgar min utväxt.
Den är av märket Swartzkopf och ger mig en blond snygg färg så jag gillar den grejen är bara det att i affärer som HM och andra skönhetsbutiker kostar den typ runt 110-120 kr men på Willy´s betalar jag 59 kr för EXAKT samma vara, är inte det bara heeelt sjukt?!?!?!

Efter Tumbaturen köpte vi med oss chinamat hem för att värma när det var middagsdags. Jag ÄLSKAR stark mat så jag sa till om EXTRA starkt, sa att det skulle vara så starkt så det rinner ur ögonen när man äter och han skrattade och sa till kocken. Han sa till mig att nu är det så starkt så kocken knappt kan äta. När vi kom hem smakade jag på det och jag undrar fan vart han hade kryddorna asså! Herregud, fick blanda i chilliflingor, cayennepeppar, paprikapulver och thaisås för att få till det. DÅ blev det starkt må jag säga! THAT`S THE WAY, AHA AHA, I LIKE IT, AHA AHA ;)

Är inte trött så jag ska nog kolla på Hairspray eller nått! Kanske äta upp resterna från min starka blandning :D

PUSS PÅ ER ALLA!!!!

PS. GLÖM INTE ATT KOMMENTERA!!! :D ÄLSKAR ATT FÅ KOMMENTARER :P

Storm!

Det är storm här där jag bor och jag fick precis en idé om att gå ut på en nattpromenad mitt i stormen och få lite frisk och härlig luft!

Skriver igen när jag kommer tillbaka!




1 år sen den tragiska dagen!

Idag den 22:a januari är det exakt 1 år sen en utav mina absoluta favoritskådelpelare Heath Ledger dog!
Tycker det är så tragiskt!
Att det inte var meningen gör det ännu mer tragiskt tycker jag! Hade det varit så att han verkligen hade tagit självmord så hade iallafall jag tänkt: Oj, han mådde psykiskt dåligt och orkade inte längre så det kanske var det skönaste för honom att dö, men så var det ju inte :( Så hemskt!
Jag började älska honom när jag såg filmen "10 orsaker att hata dig" där han spelar mot en annan av mina favoriter Julia Stiles. Han är så otroligt snygg och charmig i den filmen så jag blir alltid varm i hela kroppen när jag ser den!
Filmen "En riddares historia" gjorde bara min "kärlek" för honom ännu starkare! Han är ju extremt het i den filmen asså!
Ska även berätta att just idag släpptes ju oscarsnomineringarna och han har faktiskt blivit nominerad! För "Best supporting role" i filmen "The Dark Knight"  Håller tummarna för att han vinner!!! Antagligen så kommer dom visa en film om hans liv på Oscarsgalan så vill ni se mig storgråta så kn ni ju komma då :(

För att minnas hans liv och karriär tänkte jag bjuda på lite bilder!

 
(Det är så tragiskt!)


(Heath i Brokeback mountain)


(Som Joker i "The dark knight" Hoppas han vinner Oscarn!)


(Så charmig så i "10 orsaker att hata dig")


(Med Julia Stiles i "10 orsaker att hata dig)


(Så het i "En riddares historia")

(OTROLIGT SÖT! Charmigt leende som få!)


THE OSCARS!

Jag är ett STORT fan av oscarsgalan för er som inte vet det!
Varje år sitter jag uppe med en liten picnic framför TV:n med mackor, kaffe (För att hålla mig vaken :P) och lite blandade godsaker och njuter av alla vackra klänningar och lyssnar på alla gulliga tacktal.

Idag 5.30 Los Angelestid (alltså 16.30 i sverige) släpptes namnen på dom nominerade på http://oscar.com/nominees/?pn=nominees

Nu när jag läst listan vet jag vilka filmer jag måste se innan söndagen den 22 februari för att veta varför filmerna blev nominerade mm.
Ser verkligen fram emot galan den 22 februari!! :D



 
(Önskar att jag kommer vinna en sån en dag!)

Todays truth!






A little quote from Marcus!



"Money can´t buy happiness but it can stop unhappiness!"

 
That´s a truth to remember my fellow readers!

Ärligt talat, jag avundas alla stjärnorna i Hollywood!

Idag kollade jag på reprisen från Jay Leno som visades igår och där fick man följa med "Ross- The intern" (han är så extremt söt, heelt fjollig och urgullig!) på röda mattan under Golden Globegalan. Där fick man se alla otroligt vackra skådespelare som bara gick där och såg glamorösa ut, då kände jag en enorm känsla av avund! Visst dom har det skit jobbigt för dom kan inte lita på folk, alla deras små problem förstoras i pressen och dom har typ inget privatliv. Men tänk att ringa äta middag med Meryl Streep eller ringa vänninan Sarah Jessica Parker eller vinka till grannen George Clooney vid brevlådan! (jag skulle nog iof inte vinka utan svimma men men ;P)
Tänk att gå där på röda mattan och alla bara ropar ens namn och det blixtrar överallt för alla tar bilder och man vet att man ser helt fabulos ut för ens egna crew har jobbat med ens utseende i flera timmar innan.
Jag brukar stå framför spegeln hemma och låtsas att jag precis vunnit en Oscar och träna på mitt tacktal :P Ja jag vet att jag är crazy :P
 


(Thank you!  (Crying) First of all Í want to thank my mum............)


Jag kan ärligt talat säga att jag är avundsjuk på alla Hollywoodkändisar för jag skulle ljuga om jag sa annat!

Nu måste jag fixa mig inför bio med Marcus!
Hör nog av mig ikväll :P
Puss och snusk! :P


Mina älskade vänner!

Idag bestämde Marcus och jag att vi ska gå på bio imorgon efter att han har provjobbat klart :)
Ska bli skit kul att inte bara träffa Marcus i huddinge centrum över en snabb fika på McDonald´s utan verkligen umgås med honom som förr! Ser fram emot det verkligen!
Senaste halvåret kan man ju inte riktigt säga att jag har umgåtts med mina vänner som betyder mycket för mig :( Alltså mina klasskompisar från gymnasiet! (har ju självklart andra vänner som betyder massor för mig också men vi som gick gymnasiet tillsammans har ett speciellt band mellan oss så om ni inte nämns så bli inte ledsna för ni finns också på speciella platser i mitt hjärta!)
 
Det fick mig att börja tänka på alla underbara stunder jag har haft tillsammans med mina OTROLIGT älskvärda vänner!! Här kommer därför lite bilder på våra underbara gymnasieår tillsammans!


(SÖÖÖTA!!)

 (YAY :D 2 cute 4 you :P)

OBAMA!!! :D

Barack Obama har nu tillträtt som USA:s president och det här är en historisk dag!
När Barack svor eden föll faktiskt en tår ner för min kind, det var nderbrt faktiskt för man vet verkligen att allting kommer förändras till det bättre!


Barack Obama, Americas destiny is in your hands! It´s all up to you now and we trust you! :D


SERGO`S FIRANDE!

I lördags ringde min käre barndomsklasskamrat Sergos mamma för hon höll på att fixa ett litet överraskningsfirande för att fira Sergos 20 års dag. Hon ville att vi  (Jag och Aidah) skulle komma till dom i Nynäshamn och äta middag vid 19 tiden igår (söndag).

När vi kom dit så var Sergos pappa och hämtade Sergo i Västerhaningen och Sergo visste ingenting. Vi satte oss på deras nedervåning och väntade och tillslut kom han, Jag och Aidah sprang och gömde oss och han började prata om att han kände igen Aidahs skor och sen kom han ner och då sprang vi fram. Han blev jätteglad :D Det var så kul att äntligen få träffa honom. Vi träffas ju tyvärr inte allt för ofta :(

Vi drack lite champagne och tog lite kort och sen var det dags för middag!
Vi fick ungsbakade laxfileér och bakad potatis med skagenröra :D

Middagen var jättetrevlig och vi pratade om allt möjligt från företag till resor och tullen.

Efter middagen drack vi te och åt Morotskaka och sen kom Sergos kompis Amanda!
Vid 23 tiden började jag visa massa Hairsprayklipp på Youtbe för dom för ingen utav dom har tydligen sett den och man ba: Hallo?!!? What lixom! :P

Senare bestämde vi oss för att kolla på The color purple (purpurfärgen) med Whoopi Goldberg och Oprah Winfrey, filmen var bra men inte så bra som jag hade förväntat mig men slutet knöt ihop hela filmen och gjorde den bättre. Typ vid kvart över 3 var filmen slut så då gick vi och la oss. Vi vaknade sent och gick upp och åt frukost. Efter frukosten började jag göra mig redo för at dra mig hemmåt men då blev det kameratime istället :P (Bilder kommer senare :P)

Lite senare drog jag mig tillslut hem. Vilken jävla resa det är till Nynäs asså! KUL ATT TRÄFFA SERGO OCH VARA MED PÅ HANS 20 ÅRSDAG!!!

Letar fortfarande jobb!!! Hatar att vara rastlös och arbetslös! :P

Ska sova nu tror jag!

Pussiluss! :P

Dagen som gått!

Jaha, nu är klockan halv 2 och jag har precis kommit hem från jobbet.
På jobbet var det fest för SKF- Svenska kockars förening så vi hade 54 personer som skulle äta och dessutom hade vi 17 personer nere i konferanssalen som också skulle äta. Yvette och Ted fick ta hand om A la carten och SKF medans jag tog hand om dom 17 där nere. Allting gick jättebra och alla var extremt nöjda :D Min mamma är med i styrelsen för SKF så hon var på festen och därför skulle pappa hämta oss så när jag slutatde minglade jag lite  för att "ragga" kontakter medans vi väntade på pappa. Det kom fram massa människor och tackade för den goda maten vilket alltid är trevligt :P

Imorgon börjar jag runt halv 11 för att fixa en lunch för 17 personer. Dom ska äta kyckling så jag tänkte göra nån örtsås till. Vet inte riktigt när jag slutar ännu dock :P

Nu sitter jag och väntar på Palmira som ska komma in på msn när hon kommer hem men sn måste jag sova så jag är pigg och alert imorgon!

PUSS OCH SLEM!

Some of my favorites! :)

Har inte så mycket att göra här i sjuksängen som jag ligger i pga min fot så nu gjorde jag ett litet "kollage" med några av mina hollywoodfavoriter! Men kom ihåg, det var bara några av alla 100 typ :P

Tänkte att jag ska ha den som skrivbordsunderlägg på min dator :D

Såhär blev det:



Min sötis Bazze, Buster..............

Jag har världens sötaste hund!
Han heter Baltazar men kallas för Bazze! 
Han sover i min säng varje natt och han vet precis vart han ska ligga i fotändan för att mina fötter ska ligga på en speciell plats. Han är UNDERBAR!!! 
Vi har en speciell kontakt han och jag, visst det låter töntigt men vi har ett speciellt band och vi förstår varandra på nått sett :D Det sägs ju att "kärt barn har många namn" det gäller även hundar och jag har massa namn för honom! 
Bla. Buster, Astor, Buffe, Baffe,Baffebönan, snygging, sötis, cutiepie m.m!
Han är en rottwailer/schäfer!

Världens snyggaste!
(Är han inte underbart söt!)   


Kitty i Let´s Dance...

Sitter här och kollar på Let´s dance just nu, Kitty Jutbring dansade nyss och blev totalt sågad av juryn.
Jag tycker nästan det känns som att juryn är emot henne för att hon är annorlunda, jag menar hon har tattueringar överallt och klär sig ju lite annorlunda. Men jag tycker det är helt fel av dom!!! Hon är en cool tjej som vågar utmana och visa vem hon är. Tony Erving sa att hon borde inte vara med :O Det är j bara helt sjukt sagt av honom!
Jag står på Kittys sida!!! Heja Kitty, you can do this!!!!

Haha reklamen på bloggen!

Är reklamen på bloggen anpassad för personen som äger bloggen?
Att jag har fått reklam om en tävling som lottar ut det ultimata sex and the city paketet kan ju inte vara en slump :S eller...
Om det är en slump så är det ju nästan läskigt :P


Sitter i sängen och kollar på min svullna fot och snart måste jag ta kryckorna till badrummet för att hämta vatten!
Hoppas bara jag kan gå utan kryckor imorgon för då ska jag jobba och dom pengarna behöver jag verkligen!
Men men, time will tell!

Dagen med Palmira!

Träffade Palmira igår vid 11 tiden och vi tog oss in till cafét i kungshallen och satte oss och pratade som vanligt om New York/ U.S.A. När vi hade suttit på cafét i nästan 2 timmar bestämde vi oss för att gå på bio så vi gick till biografen för att se vad som fanns.
Vi bestämde oss efter många om och men för att se Gomorra som skulle gå 14.40.
Filmen var helt sjuk, jag fattade ingenting av den! För det första var den på italienska, sen handlade det om massa olika människor och man fattar inte någon koppling av dom :S Dom sprang bara runt och sköt varandra hela tiden! Aja, det en upplevelse :P

Efter bion gick vi och åt middag i kungshallen, jag åt nudlar med biff och kyckling och Palmira åt friterad kyckling med ris och sötsur sås. Vi blev proppmätta av maten så vi gick på en promenad genom gamla stan och kollade runt på alla otroligt söta affärer! Jag fattar inte hur dom kan ha pressbyrån och andra kedjor i gamla stan!!! Gamla stan ska ha massa små och okända affärer och allt ska se gammalt ut... Enligt min åsikt iallafall! Pressbyrån förstör den gulliga stämningen!!

Runt 19 träffade vi mina kollegor Vanja, Lisa och Maria på gamla stans tunnelbanestation och sen gick vi med dom till en pub som heter Wirströms pub. Det var supermysigt där och det slutade med att jag och Maria ramlade ut därifrån när dom skulle stänga vid kvart i 1, haha! Vi bestämde oss för att gå till slussens och käka på McDonald´s. På vägen dit trampade jag riktigt snett! Det gjorde superont!!! Kan bara säga såhär, idag har jag gått på kryckor hela jävla dagen och lär få fortsätta med det imorgon :(

Dumma saker händer på fyllan, men det får man väl ta ;)

Puss och snusk, nu ska iallafall jag sova!

Spend the day with Palmira tomorrow :D

Imorgon ska jag spendera dagen med Palmira och eftersom att vi inte har träffats på länge nu så ska hon få sin julklapp :D Hoppas hon blir glad :D
Kan inte skriva vad det är eftersom att hon läser min blogg så hon får ju inte veta något i förväg :P


Har ni läst tidningarna idag? Tydligen så är boken Gömda av Liza Marklund bara en bluff :O
Jag älskade den boken och tyckte en var så hemsk just för att det var en sann historia och jag tänkte alltid, gud vad synd det är om den här Maria Eriksson! Men hon finns ju tydligen inte!! Sjukt Sjukt Sjukt av Liza!!!!!!! Men man kan ju inte påpeka att hon inte har någon fantasi iallafall :P Men fan vad lågt egentligen!!!!

Ses imorrn Palmira! :P

Till er andra: Kiss and lot´s of love! ;)


30 timmar utan sömn!!

I söndags vaknade jag 14.00 så när jag sen skulle gå och lägga mig tidigt för att gå upp kvart över 5 och jobba så kunde jag verkligen inte sova! Det gick bara inte!!! Jag stängde av tv:n kl 12 och låg i mörkret och bara blundade, kollade klockan då och då. Klockan blev halv 1, kvart i 1, kvart över 1, 20 i 2, 2 osv. Låg bara och ände och vred och kunde bara inte somna! I vanliga fall somnar jag på typ en halv minut! (fråga Ullis om ni inte tror mig:P)


kl halv 4 låg jag fortfarande vaken och då fick jag ett sms från min kompis som bor i New York som frågade om jag kollade på Golden Globe galan för hon vet hur mycket jag älskar sånna hollywoodgalor! Jag hade inte ens någon aning om att det var då så jag satte på tv och började kolla. Klockan 5 slutade den och eftersom att jag skulle upp kvart över så bestämde jag mig för att gå upp och äta en långsam frukost. Gjorde te, havregrynsgröt, macka och juice och satt och läste tidningen under tiden. Jätte mysigt :D Kl 7 gick jag till jobbet för att jobba lunch.
Luchen gick jättebra trots lite sena leveranser men Ted och jag klarade det galant :) Efter lunchen städade vi och sen åt vi också. När vi hade ätit plockade jag in nyinkomna varor och sen fick jag gå. Jag kom hem kl 17 efter en kaffe med Maria och då hade jag varit vaken i 27 timmar!  Försökte hålla mig vaken för att somna tidigt och sova hela natten istället men kl 20.30 somnade jag till guldbaggegalan :P 30 och en halv timmar höll jag mig vaken!!!! Herregud alltså!!!!!! Vaknade sen vid 23 och låg vaken till kl 3 :P 

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig eftersom att jag blev uppsagd förra veckan :( 
Söker jobb på dagis bla. så jag kan få mer erfarenhet  av barn innan jag åker iväg till New York som Au Pair som jag hoppas blir i slutet av 2009 :D Hoppas på att få fira nyårsafton på Times Square 2009/2010 :D 

Skriver väl nått senare ikväll! Puss sålänge! :D  



 


Haha, tror jag har fått tillbaka mitt bloggliv!

Hahah, nu när jag har blivit uppsagd tror jag att mitt bloggliv har kommit tillbaka :P

Haha, min blogg kan bli som "BlondinBellas" fast istället för att blogga om livet som en borskämd och vidrig nybliven 18åring så kan jag blogga om hur det är att vara nästan 20, uppsagd och förvirrad av livet :P
Nä men allvarligt, att vara arbetslös SUGER!!!!
Vågar inte spendera en enda krona för helt plötsligt kommer dom ju ta slut :(

Idag har jag letat jobb heela dagen men med tanke på att jag inte ens vill bo kvar i sverige och inte har NÅGON aning om vad jag vill göra nu så är det svårt att hitta rätt! Tror jag vill jobba med barn! Nån som behöver en barnflicka? :) CALL ME!!

På ett sätt så känns det som att jag skulle kunna jobba med VAD SOM HELST!!!! Jag vill bara trivas, ha något att göra och tjäna pengar så jag kan ta körkortet och sen dra som au pair!!  Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR för New York snart!!!!!! Saknar det så mycket att jag får tårar i ögonen så fort jag tänker på det!!!! Jag vill bara dit och njuta av promenader längst manhattans (UNDERBARA) gator på min lediga tid! När jag var där och praktiserade en månad förra året så var det precis vad jag gjorde på mina lediga dagar. Satte mig på en buss och åkte downtown och sen tog jag mig hem genom att promenera! Utforskade nya vägar och såg hela manhattan! Vissa dagar gick jag 80-90 kvarter! Det är långt kan jag säga och jag tog det verkligen i min takt! Tog en kaffe på nått Starbucks emellanåt och kollade in nån cool affär. Vissa dagar kunde jag vara ute i 12 timmar och bara GÅ och UTFORSKA! UNDERBART med STOOOOOORT U!

Bilder från den UNDERBARA konsten på mina väggar! Då kanske ni försår hur mycket jag ÄLSKAR New York!

 Den här sitter på min garderob!

 Snygg tavla på min vägg :)

 På min garderob!

En annan vägg :P !

 BEAUTIFUL!!! :D

  Den här sitter också på min vägg, den säger väl allt? Kolla nere i kanten av bilden. Även det är en liten New York sak :P Haha!

I LOOOOOOOOOOVE New york, as you may see! :P

Puss och slem!

Frustrerad!!!

Jaa nu ska jag uppdatera igen!

Vi kör från julafton tycker jag :P

Jag vaknade på julafton och hade extremt ont i halsen (har förövrigt varit förkyld i typ 3 månader men ignorerat det)
men jag tog 2 alvedon och förtsatte med dagen. På kvällen fick jag bara mer och mer ont och tillslut fick jag frossa och svettades samtidigt. Det var sååå extremt kallt men svetten rann. Låg i min säng och skakade som ett asplöv!
På juldagen kände jag inte av någonting men det kom tillbaka på annandagen. Jag fick frossa igen och febern bara steg, så här fortsatte det dagarna efter också. Vissa dagar kom jag inte ens upp ur sängen! Jag sov i princip i en vecka!

Dagen innan nyårsafton fick jag nog och åkte till närakuten, mamma jag och pappa satt och väntade i 5 timmar innan vi fick träffa gå in och ta blodprover.  5 minuter senare fick jag träffa läkaren och han kollade lungor, hjärta, halsen och i mina öron och sen kom han fram till att jag hade lunginflammation som hade gått så långt att den hade påverkat hjärtat så hjärtat jobbade alldeles för fort. Läkaren sjukskrev mig till den 9:e och gav min mediciner.
Med andra ord så missade jag nyårsafton, Annes och Marias födelsedagar och lite andra firanden :(
Har bara legat och sovit hela dagarna och vänt på dygnet totalt!
Idag tex så gick jag upp kvart i fyra :P Det är därför klockan är halvfem och jag inte har gått och lagt mig ännu :P

Jag har snart jobbat på Birger Jarl i ett halvår så i onsdags var det dags att åka och prata med chefen angående om jag ska bli fast anställd eller få sluta. Kände på mig att det inte skulle sluta bra och det gjorde det inte :(
Har 2 veckor kvar och sen är det slut :( Anledningen var att min chef inte tyckte min "utvecklingskurva" såg ut som han hade hoppats på och han behövde ett starkare team :S
Det är skiit tråkigt!!! Samtidigt så känns det som att jag ska få mitt liv tillbaka, jag har ju jobbat typ heeela tiden och när jag inte har jobbat har jag sovit för att ta igen mig.

Dessvärre så har jag INGEN aning om vad jag ska göra nu :( Jag hade tänkt att jag ska ta körkort nu så jag ska kunna åka och jobba som Au pair i New York och ÄNTLIGEN få bo i New York (visserligen bara i ett år men det är ju bättre än inget) men nu när jag inte har något jobb längre kommer jag inte ha råd att ta körkort :( Jag vet inte om jag vill in i något nytt kök och fortsätta jobba som kock. Jag ÄLSKAR yrket men det är så instängt! Jag vill ut och se världen! Det finns sååå mycket att se utanför den här j**la sverigebubblan! Vettefan vad jag vill göra! Är sjukt frustrerad!



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH! FRUSTRATION FRUSTRATION!!!!!

RSS 2.0