NEW YORK HERE I COME!!!

NU ÄR DET KLART!!!! :D :D :D :D :D

Igårkväll eller ja, inatt vid 1tiden bokade och betalade jag min resa till New York! Det blir min 5:e resa dit sen 2006 så alltså har jag varit i New York 5 gånger på 3 år varav ena var i en månad!! Det är ju ganska sjukt!! Vissa kommer inte dit på en livsstil!!! Iof så är New York det ända jag jobbar för hela tiden.... Jag jobbar som en galning och sparar pengarna, sen åker jag dit och sen börjar det om när jag kommer hem.. Jag lever ju lixom för New York! <3 Min blivande hemstad<3 :D

Nu ska jag alltså åka dit och fira Nyår :D Kommer bli såå häftigt!! Får bo hemma hos min amerikanska kompis Christina så jag behövde bara betala flygbiljetten! Helt sjukt snällt av henne att låta mig bo hos henne i en vecka :D Har ju kollat biljett länge nu och dom senaste dagarna har det bara funnits flyg med 2 mellanlandningar i bra prisklass.. Det fanns tex med "Canadian air" och då skulle jag få åka Stockholm- Fankfurt, Frankfurt-Montreal och Montreal-New York... Sjukt ju! 16 h 55 min skulle den kortaste ta! Hittade även 25 h och 55 min :O Men sen hittade jag MIN resa :D Lite dyrare men jag sätter mig på flyget på Arlanda och 9½ timme senare är jag framme!! INGEN mellanlandning!!! :D YAY!! 


 LÄNGTAR HELT SJUKT MYCKET!!! Saknar Christina väldigt mycket så det ska bli kul att få umgås med henne och hennes familj i en vecka! <3 :)

Räknar ner dagar och minuter!!!!




Jag var så arg på mig själv!!!

Slitig helg asså!!!

Jag har ju jobbat med mina gamla gymnasielärare Kersti och Miriam på ett judiskt event hela helgen. Vi gjorde middag och lunch för 500 personer och jobbade som GALNINGAR.. Igår kom jag hem 00.30 när jag hade jobbat i 12 timmar och sen skulle jag upp 05.45 för att åka tillbaka, dessvärre blev det inte så...

Jag vaknar upp och kollar på klockan, kl står på 07.02 och tänker "åh vad skönt, klockan är bara 7, men någonting känns fel.... Hmm, gick inte min buss för 10 minuter sen? HELVETE!!!"  Skickade sms till Kersti och blev rosenrasande på mig själv.. Jag HATAR att försova mig mer än något annat i världen... Här ska man imponera på sin gamla lärare och visa att man utvecklats sen gymnasiet och så går man och försover sig precis som en slö gymansieelev... Jag försover mig inte ofta som tur är!!!
Hela vägen in till stan hade jag verbala slagsmål med mig själv i tankarna och var sjukt orolig över att Kersti skulle vara förbannad.. Får svar av Kersti där det står: Det är lungt, vi ses! Blev lite lugnare då men var fortfarande arg på mig själv. Kom en halvtimme sent och rusar in. När jag ska springa in i köket är dörren låst och lamporna släckta :S Ringde Kersti på en gång, hon skrattar till lite och säger: " Jag och alla andra har också försovit oss!!" HAHAH hur sjukt är inte det.. Alla vi 5 som jobbade försov oss och jag kom dit först. Tydligen var det mitt sms som väckte Kersti :P HAHAHAHAHA

 1000 portioner och 19 timmars jobb senare sitter jag nu i min säng med datorn i knät och kollar på Sex and the city! :D
Även om klockan är 21.20 så tror jag att jag kommer somna snart!!!


Catering och is i magen!!!!


Imorgon och på söndag ska jag jobba med en gammal lärare från gymnasiet :) Känns kul att jag gjorde ett så bra intryck att lärarna fortfarande hör av sig (ett och ett halvt år efter gymnasietidens slut) :D Vi ska jobba på nått event någonstans i stan :) Lite extra cash är ju alltid kul!!




På tal om cash, letar resor till New York nu igen :) Ska fira nyår där tänkte jag :D Jag får bo hemma hos min kompis Christina så jag ser verkligen fram emot det (som om jag inte hade sett fram emot det annars :S )  men biljetterna är ju så SJUUUUUUKT dyra!!! Jag behöver ju bara betala för flyget men ändå blir det runt 8500 kr :O
Priset går upp och ner hela jävla tiden!! Försöker ha is i magen och inte boka för snabbt men fan vad oroligt det är!!!! Asså när jag åkte dit till min 20 årsdag med Anne och Ullis betalade vi under 8000 och då var det med hotell också i 6 dagar!!! Helt sjukt dyrt det blir bara för att det är runt nyår!!!!! Men jag ska jobba hårt och och jag SKA åka asså!!! Blir bara så satans frustrerad av priset!!!!

Lower Manhattan Skyline
Nyår i New York? Ja, men FAAAAAN vad dyrt det är!!!!


Bye for now!





Entourage!

Ja, Entourage har ju nu börjat visats på "sexan". Tyckte det känns lite konstigt att den faktiskt har visats i SVT. Jag menar det är väl en "klassisk" sexan eller trean-serie? Tycker jag iallafall...

Men men, jag tycker den verkar bra.. Jävligt nice av han "Vince" att låta sina kompisar leva på hans framgång! Ska fortsätta kolla på den faktiskt :)


 

 


Toalettabonnemang, skämtar ni med mig?

Idag efter jobbet tog jag och Tina en liten promenad to "catch up". Vi träffades vid huddinge sjukhus och sen gick vi runt flemingsberg. Jag var kissnödig redan från början så när vi kom till Flemingsbergs station vid högskolentrén bestämde jag att jag var bara tvungen att gå in och använda toaletten...

Jag har använt toaletten där förrut så jag vet att det kostar 5 kr så vi gick in på pressbyrån så jag kunde växla en tjuga..

När vi kommer fram till toaletterna ser vi att det gamla "femmansystemet" har blivit utbytt mot ett nytt digitalt system. Man ska med andra ord skicka ett SMS till nummer 72105 med koden som står på dörren till toaletten för att sen få tillbaka ett SMS med en 5-siffrig kod som man knappar in och sen öppnas dörren. I SMS:et med koden står det såhär:  "Ditt abonnemang har debiterats med 5 kr"...... Mitt toalettabonnemang eller? Skämtar dom med mig?!?!?!

Vart är världen påväg egentligen? Ingenting får vara manuellt längre verkar det som..


P!NK, en artist i en egen klass!

Igår var jag med Lana och Palmira och såg P!NK på Globen! Gåshuden från när hon sjöng Queens "Bohemian Rapsody" har inte lagt sig än!!! P!NK bjuder på sig själv och hon gör det verkligen ordentligt!
Jag tror att hon efter sin förra turné gick till sitt crew och sa "Nästa turné ska vi ta det till en högre nivå" för det var precis vad hon gjorde!
Hon gjorde akrobatic högt uppe i taket och scenen var riktigt snyggt uppbyggt! Potpurri släpptes över oss som hade ståplats och P!NK sänktes ner i en bassäng under scenen hängandes raklång i ett lakan och kom upp dyngsur och när hon snurrades såg hon ut som en levande fontän. SÅ UNDERBART!!!!
Här kommer lite bilder! :D ENJOY!!!

 
Palmira och Lana i kön!


Förbandet Evermore! Faktiskt väldigt bra! Har dom redan på min spotifylista ;)


Här kommer hon...


Och här är hon!!! :D


DUMMA ARM!! Men här är hon och scenen!


Underbaraste P!NK bara några meter från oss! Vi stod MAX 5 meter från scenen! :D


Som sagt, vi stod NÄRA:D Hon är inte bara BÄST, hon har typ världens snyggaste kropp också! Shiit vad hon är vältränad!!!!



Såhär såg scenen ut! Och där är den SJUKT söta vakten!!!


SÅ COOL!!! <3


COOLAST!


Spelade gamla "Family portrait" och nya "I don´t belive you" aukustiskt! LOVELY!


"Dear Mr President" <3


"Burn this FUCKER down....." - Funhouse


Upp i taket!!


Potpurri!!!!


Ett utav mina favoritframträdanden!!! "Glitter in the air"!!! <3


Hennes dansare, det var vackert...


och det blev vackrare...



och vackrare....


och vackrast!!! Det syns dåligt men det är nu hon droppar vatten över hela scenen!!!


Sen tog det slut :( HELT SJUKT BRA VAR DET IALLAFALL!!!!

Hon är verkligen en artist i en egen klass!!!!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3


En rolig historia! :D

Min vän Marcus har alltid en rolig historia i beredskap och igår fick jag höra den här:

Hej! Vet inte om du har hört nyheten?
Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar.
 Dom personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor, Marme laden och de två bröderna Choko laden och Remu laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster Pina co laden. Nu spanar man efter hans kusin, Sal laden och hans senile farfar var var det jag laden....



HAHA JAG SKRATTADE SÅ JAG NÄSTAN GRÄT!!!!!!





Tar en överdos av P!NK!!

Jaa, det är ju bara 4 dagar kvar till P!nks konsert nu :D Ser såå mycket fram emot det!!!!

Sitter och lyssnar på hennes låtar som en galning dygnet runt. Dessutom kollar jag videos på youtube och sitter här med goosebumbs (tycker det engelska ordet låter mycket gulligare än gåshud lixom.)  över hela kroppen.


Kolla den här videon! Den ger mig VERKLIGEN goosebumbs för jag ÄLSKAR låten!!!

         

Sjuukt bra! <3 Jag överdoserar P!NK nu och längtar till på tisdag!! :D


Swineflu= No thanks!

Ja, idag hände det! Jag har våndats i veckor men nu är det gjort!
 Jag tog vaccinet mot svininfluensan!!

Nu tror ni att jag är rädd för sprutor men så är inte fallet, jag gillar sprutor, det är inga fel på dom lixom. Men, det är biverkningarna av det här vaccinet jag inte är ett fan av!!! Jag är livrädd för biverkningarna!!!!
Detta vaccin blev ju SNABBT framtaget och är ju inte direkt helt testad och absolut inte testad så man ser vad det gör för kroppen på lång sikt!

Vi fick vaccinet på jobbet så Ullis och jag gick tillsammans för att stötta varandra! Ullis gillar INTE sprutor så hon var väldigt rädd. Hon blev lite blöt i ögat;) Men när det var klart tyckte hon inte att det var så farligt som hon trodde :)

Vi får ta och vänta och se vad som nu händer.. (OROLIG)




Inge fel på sprutor men faan för biverkningarna!




Har ont i armen och det känns som att den domnar emellanåt! :( NOT FUNNY!


P!NK PÅ GLOBEN!!!!!

2004 var jag och min käre vän Lana på hovet och såg P!NK. NU ska vi göra det igen!!!!!!! <3

Lana och jag pratade om att vi ville gå nu den 10.e november men jag tänkte att "eftersom att det blev slutsålt på bara några minuter så kommer det inte bli av". Men jag gav mig inte, fixade konto på Tradera.com och sen budade jag :P Budgivningen skulle avslutas 1 nov 20.06 så 20.00 gick jag in och jag hade fortfarande det högsta budet.Det var en riktig nagelbitare dom 5 sista minutrarna!!! 4 minuter kvar och ingen hade lagt ett högre bud. 3 minuter och ingen hade ännu lagt ett högre bud. 2 minuter kvar, någon la ett högre bud, jag la ännu högre bud men samtidigt kom någon och la över mig så det gick inte igenom. Jag la 20 kr över och hade det högsta budet.. i typ 3 sekunder innan en annan jävel la ett högre bud. jag höjde med 23 kr och sen tog tiden slut för budgivningen!!!! JAG VANN MIN FÖRSTA AUKTION OCH NU SKA JAG OCH LANA GÅ OCH SE PINK PÅ GLOBEN DEN 10:E NOVEMBER!!! Det är ju förfan bara 8 dagar kvar!!!!




SHIIIT!!! I`M GOING TO SEE HER AGAIN IN 8 DAYS!!! <3


Förra gången då det var på hovet stod jag och Lana och hennes bror (vi var typ bara 14 resp. 13 och fick inte gå ensamma) ganska långt fram. Det var väl typ 4 personer framför till kravallstaketet.. När P!NK då kom ner i en fågelbur från taket svimmade Lana och mina tårar var ostoppbara!!! Sån SJUKT härlig känsla!!! ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL DEN 10:e!!! :D




P!NK OUT!!! ;)


RSS 2.0