Min sötaste lilla prins!!

Idag tog jag hand om min lilla Gudson Nico medans hans mamma och pappa flyttstädade och fick massa annat gjort innan den nya bebisen kommer :D

Nico kom hem till mig runt 15 tiden sen gick vi till parken och lekte i över 1 timme innan det kom kiss i byxan så vi fick gå hem och byta. Han fyller snart 2 år så det är inte alltid lätt att kontrollera ;)

När vi kom hem busade vi i mitt rum i nästan 2 timmar innan det var dags för middag. Efter middagen gick vi upp och busade i mitt rum igen och sen var han så trött så han däckade i min säng så sött, så sött. Han hann dock bara sova i drygt en kvart innan hans höggravida mamma och pappa kom och hämtade honom. Min mamma och jag hjälptes åt att sätta på honom jacka, mössa och skor medans han sov mot min axel :P Lilla prinsen var VÄLDIGT trött kan jag ju säga :P Han är verkligen den sötaste 2 åringen som finns! MIN PRINS! :D


Puss till min Nico!!! <3


TTYL!


Till Ullis!

Jag blev sjuukt trött nu.. Orkar inte uppdatera idag! Gör det imogon istället så Ullis du får vänta en stund till ;) Kan lägga upp några bilder från New York istället som du kan njuta av :)

 


Ullis och Anne på flyget!


Ulis och Homer sitting in a tree, K I S S I N G! ;)


Ullis dricker starbucks i tunnelbanan :P


Ullis i Central park på "the great lawn"!


Varse Ullis ;)


"Som du Ullis skriver på din blogg
"over and out" :)
Good Night!


Premiären av Hairspray!!! :D

Ja, mamma och jag var ju på premiären av Hairspray idag. FY FAAAAAAAAN vilken UNDERBAR show det var! Jag ÄLSKADE varenda sekund av showen!

Dessutom, eftersom att det var premiär ikväll så minglade vi bland massa kändisar och fick massa champagne!
Vi såg bland annat med (min idol) Sarah Dawn Finer, Claudia Galli, (Mammas absoluta idol sen 76) Magnus Uggla (som hon nästan fick en hjärtattack när hon såg), Göran Gabrielsson (han började prata med mig för han fick en känning at vi kände varandra :P), Per Andersson, Agneta Sjödin, Christina Scollin, Hans Wahlgren, Linus Wahlgren, Robert Gustavsson, Henrik Hjelt, Arne Weise, Nina Söderqvist, Tina Lejonberg, Robert Wells, Anna Books dotter, Lill-babs och "babsan", Lasse Berghagen, Christine Meltser, Alla från Alcazar, Roger Nordin (från Rix morgonzoo), Regina Lund, Runar Sörgaard och MASSA andra kändisar! Det var verkligen SKIT coolt och såå kul!!

Showen var så bra så bra så bra!!! Mamma och jag satt längst fram precis vid scenen nästan i mitten! Bästa platserna tycker jag! ALLA i ensamblem gjorde ett så SJUKT bra jobb!! Jessica Heribertssons insats ska vi ju inte ens prata om för SÅÅ BRA var det!! Gladys Del Pilar sjöng så jag grät och mamma och jag var bara TVUGNA att ställa oss upp och applådera efter hennes insats i låten "I know where i´ve been" (ända låten som inte var översatt på svenska)

JAg MÅSTE gå och se den igen ärligt talat!!! Får ta med mig Palmira och gå :D

ÅH! Jag är heelt lyrisk!!!

UNDERBART BRA SHOW!!!!! (om jag inte sagt det förr så säger jag det igen ;)
LOOOOOOVELY!!!!
<3


Hairspray på Chinateatern!

Idag den 17/9 har Hairspray premiär på Chinateatern!

Jag ÄLSKAR Hairspray så mamma och jag köpte biljetterna i mars och idag ska vi alltså gå på premiären! :D Ska bli SÅÅ underbart!!!

I rollerna hittas bl.a Morgan Alling, Rolf Lassgård, Helena Bergström, Gladys Del Pilar och rollen som "Tracy Turnblad" spelas av Jessica Heribertson!
Låter som en underbar ensamble!! :D


Mamma och jag ska först gå ut och äta på "Thank God it´s Friday" i kungsträdgården och sen börjar showen 19.30 på Chinateatern! :D

HairsprayHairspray har ju i flera år spelats på Broadway och jag har alltid velat se den där!

(Kolla, jag har till och med tagit bild på skylten! :D)

Ska bli sjukt kul att se!! :D :D LOVELY!!11 september, svider i hjärtat!

Igår var det ju 11 september, datumet om svider i hjärtat och får en att tänka att livet kan sluta när som helst. Man vaknar på morgonen och går till jobbet, och man kommer aldrig hem igen.
 Ca 3000 människor förlorade sina liv, med andra ord, mer än 10.000 människor förlorade en vän, en pappa, en mamma, en moster, en farbror, en faster, en morbror, en sambo, en son, en dotter,en mormor, en morfar,en farfar,en farmor, en kusin, en maka eller en make.

När jag skulle tattuera in New York bestämde jag mig för att jag ville ha "the classic view" så därför har jag med WTC tornen i min "Manhattan skyline"- tattuering!

 
Jag har varit och sett ruinerna ett flertal gånger och första gången jag var där var 2006 (alltså hela 5 år efter attackerna) med min syster. Så fort vi kom till platsen blev vi tysta och dämpade och sa inte mycket till varandra. En uteliggare satt med sin fiol och spelade "Amazing Grace" och flera tusen människor gick runt i tystnad och kollade på platsen som hade tagit ca 3000 människors liv och förstört flera tusen andra människors liv.

Min syster Madde och jag gick genom Manhattan när vi skulle dit och vi hittade inte riktigt, vi gick och gick och frågade ett flertal människor och dom sa bara fortsätt den här vägen så kommer ni dit. Vi gick bl.a förbi en brandstation med en ingraverad tavla med namn på brandmän som hade förlorat sina liv. Vi kikade in på brandstationen och såg en brandman med sin fru och sin (runt) 5 åriga son. Vi tänkte, tänk om hans pappa också hade dött, då hade han antagligen fötts utan sin pappa i livet.


(Bilden är tagen av den brandmannen som vi såg där som berättade att bl.a hans bästa vän var en utav dom som dog vars namn står på tavlan)

Vi la en blombukett med röda rosor på platsen och gick där ifrån med sorg och sår i våra hjärtan!

En utav mina kompisar i New York förlorade sin kusin i raset. Hoppas dom alla vilar i frid!

En annan kompis från New York berättade att hon stod i duschen hemma på Staten Island (som ligger ugnefär en  halvtimmes båtfärd från Manhattan) när hon hörde en hemsk smäll. Det var första planet som körde rakt i i WTC.

Igår visade dom "Flight 93" på tv3. Jag såg den på  bio med Ulrika men igår när jag skulle titta kände jag ett stort obehag och ville genast tända lampan i mitt rum. Jag var tvungen att byta kanal, det gick bara inte att kolla. 

Inatt har jag hela natten drömt om terrorattacker, det var som en ihopklippt film där jag bara såg massa hus som raserades, plan som flög in i höghus och massa explosioner. Otäckt drömmande kan jag lugnt säga!

Min ÄLSKADE stad förstördes och mina framtida medmänniskor förlorade sina nära och kära den 11 september och det svider fortfarande i mitt hjärta!

I hope they all are resting in peace! <3


He´s SOO GOOD!

Jag har skrivit om honom tidigare men jag gör det ändå igen för han förtjänar att "upptäckt" på RIKTIGT!!
Han är ganska känd i New York som komiker, skådespelare och sångare och hans namn är Rick Younger..

Han har just spelat in en film som kommer heta "Morning Glory" och kommer komma på bio 2010 (antaligen på hösten). Jag såg honom på en "comedy club" i NYC i april och han är helt SJUKT rolig och duktig!

Här är några klipp med honom:

 

                 
             
             
Måste bara säga: He´s SOOO GOOD!!! :D Good luck in the future! I´ll continue spreding your work here on the other side of the atlantic ocean! :)

Är det svininfluensan?

Ja, jag undrar om det är svininfluensan jag har fått...

Jag svettas och har frossa om vartannat, hostar, nyser, näsan rinner, ögonen svider och rinner och dessutom har jag ont i mina leder... Skulle jobba 8-20 idag men jag blev hemskickad vid 11 :( Jag mår verkligen dåligt!!! I natt tog det inte mer än 10 sekunder(!!!!!) när jag hade gått från värsta frossan till en rinnande rygg.. DET VAR SJUKT!!!!

Ligger till sängs och dricker te och tittar igenom "Sex and the city"-boxen.. Så jag ligger alltså här och drömmer om New York med andra ord... :D

Men jag vill fan bli frisk och gå tillbaka till jobbet!!!! Blir rastlös här!!!!!

Iof så kan jag inte få svininfluensan för det sägs ju att "söta flickor får bara kultingsjukan" ;)

 


RSS 2.0