Nu har jag fixat en blogg :) + Helgen

Jaha, då va´ man bloggare då! har länge tänkt skaffa en blogg men jag har inte fått "arslet ur vagnen" som man brukar säga!
Jag heter Victoria och är 18 år! Bor i huddinge med familj, hundar(2) och katter(3). (mina vänner bor också här men inte i samma hus som mig :P)


Helgen som gick:
(Fredag)
I fredags var det midsommarafton! Firade med god mat, mormor och mammas moster och familjen hemma i vårat hus i huddinge, trevligt, trevligt! Senare på kvällen åkte jag och Anne (klasskompis) till Heron city för att se Pirates of the caribean 3. Vi kom dit, köpte biljetter och kom fram till att ingen utav oss någonsin varit inne på "restaurangen" Amazonas så vi bestämde oss för att gå in! Jag tog ett glas vitt vin ( ja, jag är som sagt 18 år :P) och Anne tog en X-cider (Anne är också 18 år). Vi satt där och pratade och hade trevligt i djungelmiljön! 
Innan bion började gick vi upp till "biovåningen" köpte snacks och dricka och gick sen på toaletten!  Vi gick in i biosalongen och filmen började (efter lite reklam förstås :P ) Kände ganska snabbt att det inte var en film för mig!
Gick på toaletten mitt i filmen (drack nog lite för mycket läsk:P) och skickade lite sms för att dra ut på det och missa mer av filmen :P
När filmen äntligen tog slut konstaterade både Anne och jag att vi hade missat sista bussen :(  Vi gick till busshållsplatsen för att kolla om det fanns nån annan buss att ta en bit iallafall men precis då kom det en bil med änglar. Simi (min kompis) och hennes bror (som också är min kompis) och pappa kom och frågade om vi ville åka med! Vi hoppade in i bilen och åkte hemmåt!

När jag kom hem kände jag mig inte alls trött (klockan var då 00:20) och eftersom att syrran hade fått hem 2 nya filmer ( allt om min buske och Göta kanal 2) så tänkte jag att då kan jag ju kolla på allt om min buske eftersom att jag trodde att det skulle vara en jättebra film!

Men nej, fel, fel, fel, inte alls någon bra film kan jag säga!

Efter filmen gick jag till datorn och sen vid tre-tiden gick jag och la mig för att sova. Jag somnade fort och sov gott :D


(Lördag)


Jag vaknade vid 10 och åt frukost, efter frukosten sa mamma: nej men ska vi inte gå och sova lite till? (bakis eller? Man vet aldrig :P)  Jag tog bort frukostdisken och la mig i min säng för att sova mera men började kolla på MTV´s Made och låg och blev irriterad på tjejen som var med för hon vägrade göra som dom sa till henne och hon gnällde hela tiden (Anmäler man sig till ett tv program ska man ju för fan inte klaga sen på vad man får göra!?!?) och kom försent två dagar i rad (90 minuter fick tränaren vänta!!) efter programmet somnade jag och sov tills mamma kom in och sa nu är kl halv tre :P

När jag sen var uppe spelade mamma och jag kort och hade kul, sen började mamma med maten och jag gick till datorn och bestämde med Anne att vi skulle gå på bio igen :P
Vi ringde upp några klasskompisar och frågade om dom ville följa med oss och se Ocean´s eleven och Marcus nappade!
Jag åt sen middag med mamma och pappa och sen fixade jag mig lite snyggt (:P) och åkte iväg för att gå på bio med Anne och Marcus (men det förstog du säkert :p ) Vi köpte biljetterna och gick sen ner till Amazonas (igen), jag drack ett glas vin, Anne och Marcus X-cider.
Vi gick upp till "biovåningen" och såg meterlånga kön till "snacksaffären" och bestämde oss för att skita i snacks och dricka för bion började om 10 minuter!
 
Efter ett toalettbesök gick vi in i biosalongen, på biobiljetten står det att vi sitter på vänster sida och Anne sa att det blir vänster från bio duken så vi gick upp till våran rad och börjar ta oss fram i raden ( i princip alla som skulle sitta på våran rad satt redan ner och hade fixat bekvämt med att ta av skor m.m)  eftersom att lamporna redan var släckta tog vi mobillampan och letade efter våra platser, vi gick och gick och dom som satt ner började klaga på att det kom ett korståg gående mitt i :P men tillslut kom vi fram, vi insåg att Anne hade haft fel det var vänster från entrén och våra platser var längst ut på andra sidan raden. Haha vad pinsamt!!
Filmen  (Ocean´s thirteen) var as bra! Min favoritfilm (alla kategorier) är Ocean´s eleven och Thirteen var nästan lika bra!!
Efter filmen kollade vi klockan och såg att det är var en  timme kvar tills sista bussen skulle komma så vi gick till Amazonas (haha det låter som att vi är stamgäster :P) jag drack en as god drink som heter Lollipop (sambuca, Bacardi razberry, tranbärsjuice och Z-up
) den smakade nästan lite hostmedicin och lite hallon/lakrtis godis :D Jättegott!!  Och jag går restauranglinjen på gymnasiet så jag gillar att prova nya drinkar (vill bli kock/bartender)

Sedan åkte vi hem efter en trevlig kväll!


(söndag)
vaknade, åt frukost, gick till affären och handlade, mamma och pappa till stan, jag stanna hemma med hundarna, gick ut med dom, städade lite, löste korsord, duschade, började laga mat och sen kom Anne  för det hade vi planerat (haha det låter som att jag inte har några andra kompisar än Anne:P, men jag lovar, det har jag) :D  Anne satte sig ner medans jag lagade kyckling, nudlar och wokade grönsaker. Hoppas Anne tyckte det var gott :D! Efter maten åt vi äppelpaj som Anne hade med sig och hade vaniljsås till :D Jättegott :D
Efter pajen ringde bror min från Linköping och behövde hjälp med biljett från sj för att komma hem så jag hjälpte honom på internet, sen satt vi i mitt rum med mina knäppa hundar och sen gick vi ner och komma på MTV´S bust a move, haha vilka töntar. Kl 18:00 sa Anne att hon var tvungen att gå hem så jag tog med mig hundarna och följde Anne till bussen!

När jag kom hem satt jag en stund vid datorn och sen kl 19:30 gick jag ner för att kolla på Per Morbergs matlagningsprogram: vad blir det för mat?
Måste bara säga att även om han inte är så hygienisk (vilket jag skiter i eftersom att det är han och hans familj som ska äta) så är det ett såå bra program!! Jag som kockelev lär mig och Per är ju så rolig, knäpp och verkligen bara bäst! MER PER I TVRUTAN!!!
Nu sitter jag här och skriver och mamma och pappa har precis kommit hem från stan!
Ska sova snart för imorrn börjar jag mitt nya jobb :D På McDonald´s :D

Skriver mer imorgon!!


Kommentarer
Postat av: Mercaan

Jag älskar din blogg, Vickan. :D

2007-06-25 @ 17:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0