Sol, sol och en citronfjäril!

Åh vad det är skönt att vara ute på promenader i solskenet!!!
Gick upp kl 10, åt frukost med mamma och pappa och sen tog jag med mig hundarna idag också och gick ut på 1 timmes promenad i solskenet!!! Nu har våren kommit!!
Fick ha på mig solglasögon idag också!!!(eftersom att jag ÄLSKAR solglasögon så blir jag såååå glad när jag får andvända dom :D )
Dessutom såg vi det bästa tecknet på att våren är här, vi såg en CITRONFJÄRIL :D
Underbart!!!

Solskenet in genom persiennerna!

När jag vaknade imorse sken solens strålar in genom persiennerna! Strålande solsken utanför fönstret och fåglarna kvittrade!
Jag åt frukost med mamma och sen tog jag med mig hundarna ut på promenad. Ut i solen gick vi på 1 timmes promenad med musik i öronen.  Underbart kan man ju lungt säga!
D- vitaminet samlades in av både hud och huvud!

Nu har det blivit grått och dystert ute, men men man får väl vara glad att man fick den lilla solen man fick.

Puss


Ännu ett "I love New York"-inlägg!

Asså ni som inte har varit i New York ni borde verkligen åka!
Sitter just nu och kollar på webcamerorna som dom har på lite olika ställen i New York som visar live vad som händer just nu i denna sekund på Manhattan.. Eftersom jag har vait där 3 gånger och ska om 24 dagar åka för 4.e gången så känner jag känslan när jag kollar i kameran. Jag ser inte bara massa människor och bilar på gatorna utan jag hör sirenerna från polisbilarna tuta, jag hör försäljarna ropa på gatorna, jag känner av tunnelbanan som går djupt under mina fötter, jag känner doften av "nuts 4 nuts"  och  pretsels och ser blixtrarna från turisternas kameror..... Känslan av att stå på Times Square en kväll vid niotiden och känna/höra och se allt det här är OTROLIG! Ögonen tåras bara jag tänker på det!
Jag kan VARMT rekomendera det till ALLA i ALLA åldrar.

När jag åkte dit för att praktisera i en månad följde min mamma och min syster med för att stanna i 4 dagar och "släppa av mig" . Min syster och jag hade varit där ca 1 ½ år tidigar men det var första gången för min mamma. Vi kom dit ganska  på sent kvällen och gjorde oss i ordning snabbt för att bara gå och äta nått efter den långa flygresan.
 Hotellet Pennsylvania som vi bodde på ligger SUPERCENTRALT så det var bara ca 3 minuters promenad upp till Times Square så vi luffade dit. (Mamma har bara hört mig tjata om New York sen jag var ca 12 år och hade väl inte den bästa inställningen till New York efter allt mitt tjat om att New York var den bästa platsen på jorden. New York hade ganska mycket att leva upp till kan man ju säga!!) Vi kommer upp på Times Square och jag går armkrok med mamma och tittar efter en reaktion i min mammas ansikte. Hennes ögon var helt tårfyllda!!! Tårarna började rinna ner för hennes kinder och jag utbrast: Mamma du gråter ju! Hon svarade nått i stil med: Ja, jag står på en utan världens kändaste platser och jag älskar det! Hon längtar tillbaka varje dag kan jag tala om för er!!!


Mamma och syster med Starbucks i handen på Times Sqare första kvällen!


Bara 24 dagar kvar tills jag får åka tillbaka!! (måste nog börja packa ;)

Candy Spelling- HERREGUD!!!!


Jag läste en så sjuk sak idag i tidningen! Candy Spelling (Tori Spellings mamma) Ska sälja sitt hus på 5.600 kvm för över 2 miljader. Asså jag, min mamma och min pappa bor på 140 kmv med 2 hundar och 2 katter och vi tycker att vi borde flytta till något mindre eftersom vi har 2 rum som inte används så ofta(asså ena är ett gästrum och det andra är "kontor") men hon bor ensam på 5.600 kvm :O
Hon berättade i intervjun att hon inte ens hade någon aning om hur många badrum det fanns i huset :S Asså kändisarna i Hollywood leker ju med pengarna! Jag blir så trött, det finns folk som inte ens har pengar till mat och dom leker med pengarna som om det var pengar från nått jävla monopolspel eller nått!!!
Asså jag tycker självklart att folk ska få tjäna pengar och spendera som dom vill men att köpa ett onödigt stort hus som man bor ensam i och inte ens håller reda på hur många badrum det finns, det är väl bara sjukt???
Man kan ju köpa ett stort hus men man kan väl iallafall använda alla rum!!!

Donera lite pengar istället!!!!



Vad tycker ni om det här??



Puss


Earth hour!

Japp, idag var det ju Earth Hour så jag låg i min säng med 3 ljus i rummet och lyssnade på musiken som jag har på min mobil :D Det var faktiskt väldigt mysigt och tiden gick ju jättefort! Trodde det skulle kännas som en evighet men helt plötsligt såg jag att klockan var 21.22, alltså bara 8 minuter kvar då :D Jag ringde Fröken Ur när klockan var 21.29.50 och sen sa hon 21.30.0! Timmen var avslutad och jag satte på TV:n :D

Jag trodde att hela världen skulle släcka lamporna samtidigt så att klockan alltså skulle vara 2.30 pm i New York när dom släckte men alla ska tydligen släcka 8.30 pm så när New York Släcker är kl alltså 2.30 am här (inatt alltså)
Just därför ska jag kolla i webkameran som dom har på Times Square för att se när dom släcker där :D



Undrar hur Times square kommer se ut under Earth hour ?

25 dagar kvar till New York!!! LOVLEY!!!


Puss

26/3-09

Imorse gick jag upp redan kl 8 (!!!!!!!) för att följa med Anne till veterinären med hennes katt för kastrering. Hon hade tid kl 10 i årsta så hon kom och hämtade mig kvart över nio (vilket var lite onödigt för vi var framme redan halv 10 :P)
Det var så synd om katten Musse när han fick sin spruta för att somna. Han satt med helt öppen mun med tungan utsträckt medans hans saliv rann :( Stackare!! Sen la han sig på golvet och somnade men han hade öppna ögon :O Vetrinären berättade att dom har öppna ögon när dom blir sövda sådär.. Creapy!!!
Dom sa åt oss att komma tillbaka halv 1 för att hämta honom så vi åkte till gamla skolan och hälsade på! Fan vad jag saknar skolan och alla lärare!! Jag vill inte vara vuxen,arbetslös och betala skatt på varenda intjänade kosing :( Men men, just deal with it!

När jag kom hem åt jag nudlar sen la jag mig för att vila på soffan :)


Till middag blev det Chorizokorv och potatismos ;)

Sen var det bara TV hela kvällen. Vänner, Stockholm-Arlanda, Duschtimme mellan 21-21.55 och sen Gordon Ramsey´s kitchen nightmares! :D


Snart ska jag nog sova tror jag. Måste tillbaka till jä**a Arbetsförmedlingen imorgon :(


Puss!

26 dagar kvar  till New York nu när kl är över midnatt :D LOVLEY!!

25/3-09

Ja, grattis till alla er som jobbar, jag menar "den 25:e smäller det".. Ni fick ett litet klirr i kassan och har antagligen shoppat och unnat er något idag:D Jag däremot som är arbetslös jag får unna mig saker som är gratis, haha! Idag unnade jag mig en promenad med mamma. Vi gick först till Huddinge sjukhus där vi var på apoteket och köpte bl.a munskölj till mig. Jag har nämligen haft blåsor i min mun i över en vecka nu :( Sjukt irriterande men tanten på apoteket sa att det antagligen skulle hjälpa med munsköljen.. Sen traskade vi vidare till centrum där vi bara skulle handla purjolök och tidningen men som vanligt så fyllde vi en korg med massa annat :P
Efter handlandet traskade vi hemmåt, på vägen hem hittade vi det bästa vårtecknet... TUSSILAGO!!! YAY, våren är påväg!!!!!! Promenaden tog typ 1½ timme i solskenet så det var jätteskönt!




Det var ju våffeldagen idag så till middag blev det potatis och purjolökssoppa där vi avslutade med våfflor. Mmmm Vad gott det var! Våfflor med grädde och hallonsylt! SYNDIGT GOTT!!!

28 dagar kvar till New York nu!!!!! FAAN VAD TIDEN GÅR LÅNGSAMT!!!!!

Nu kollar jag på Scrubs och dricker te.

Ska kolla lite TV och sen sova.

Puss!

Om exakt en månad!

Den här tiden om exakt en månad är jag, Ullis och Anne i New York.
Det är min födelsedag!
Klockan är ca 19.50 där och vi har ett bord bokat på Ruby Thuesday kl 20 så vi är antagligen snygga och fräsha och redo för en kväll på stan! Vi äter middag och firar min födelsedag och sen ger vi oss ut och har en UNDERBAR natt!

Can´t wait!!!!


That night, the city is ours!


LOVLEY!!

Billboard!

Yay! Jag sitter uppe på Times Square ;)
Mamma började i princip ringa släktingar när hon såg det :P
Palmira blev helt förvirrad :P Haha jag har alldeles för mycket fritid!!! :P


Erkänn att jag passar in där :D


29 dagar tills vi är där!!
Vårat hotell ligger kanske 100 meter ner för den gatan :D

LOVLEY!!!!

Ska gå och laga lite mat nu!!! :D

ttyl! Puss

Rättelse!

Perreli stavas ju med 2 r, jag stavade med 1 förrut..
Länken är alltså felaktig!
Den rätta är http://charlotteperrelli.blogg.se

Nu blir det god natt!


29 dagar till New York Nu eftersom att det är nytt dygn :P

Puss sov gott!


23/3-09

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt.. Jo förresten jag var på Arbetsförmedlingen som jag hatar! Dom tar förgivet att alla som går dit är socialfall som hoppade av skolan. Man blir behandlad som en idiot som inte fattar ett skit.. Natta berättade att hon kallar det för Arbetsförnedringen istället för Arbetsförmedlingen. Jag håller med om det!!!

Anne kom hem från fuerteventura idag :D Fan ta henne om hon är brun asså!!! ;D

Annars har inte mycket hänt.. Åt köttfärssås och pasta till middag om det är intressant :P

Ska nog gå och duscha nu och sen kolla lite på TV innan jag somnar :)

Förresten, läs Charlotte Perellis blogg! Det är jättekul att läsa om hennes vardag! Hon verkar så jordnära och go! Dessutom har hon roliga tävlingar med GRYMMA priser! :D

http://charlotteperelli.blogg.se


God  natt!

Puss! (New York in 30 days!!!!) Can´t wait!!! Haha ni trodde jag för första gången inte skulle skriva någonting om New York i ett inlägg eller? haha NO WAY!!!!

Aktivitet!

Eftersom att jag är arbetslös så känner jag att jag måste aktivera mig så jag inte fastnar i soffan. Hela veckan har jag därför varit ute på minst 1 timmes promenader (i måndags och i onsdags blev det mer än 2 timmar). Det är ju så jäkla skönt när man kommer hem och tar sin välförtjänta kopp kaffe! :D

Igår kväll ställde jag klockan på 10.00 så i morse kom jag upp vid 10 över 10 och då gick jag upp och gjorde Scones :D
Väckte mamma och pappa med fint frukostbord och nybakta Scones kl 11! Inte illa söndagsfrukost det inte :D



Nybakta Scones med ost och marmelad, fy bubblan vad gott!!! :D

Efter frukosten hade jag två val, antingen gå och sätta mig i sängen med TV och dator(och sitta fast hela dagen) eller aktivera mig.. Jag valde att aktivera mig så jag tog först ut mina hundar! Bara en halvtimme idag men det fick räcka! Sen bad jag pappa köra fram bilen till huset och så började jag med "det stora projektet"... Städning av våran Crysler (7sätes).. Den blir lätt en container på hjul så jag dammsög, kastade skräp, putsade fönster och allt annat som är torkbart på innsidan och lite annat. Det blev superfint! Kunde tyvärr inte tvätta utsidan eftersom att det är så kallt fortfarande men det ska göras så fort det blir varmare :D

Idag om exakt 1 månad (31dagar) är jag, Anne och Ullis i New York vid den här tiden :D LOVLEY!!!


LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska sova nu!

God natt! Puss

Living the "budgetstile!"




Har kommit på hur man lever budget under helgen!
Det bästa är att man inte går ut helt enkelt!!!
Köp hem en vinare, kanske lite godis om så önskas och sätt dig ock kolla på TV..
Det funkar!!! Vinaren som jag har kostar 49 kr och är en liter vitt! :P

33 daga kvar tills vi drar till New York :D
Ge mig ett L! L! Ge mig ett O! O! Ge mig ett V! V! Ge mig ett L!L! Ge mig ett E! E! Ge mig ett Y! Y!
Vad blir det? LOVLEY
Hur beskriver man New York? LOVLEY!!!

Haha en liten hejarklack hoppade in i min kropp :P
Ni skulle sett "dansen" jag gjorde till ;)
Ha en trevlig helg!
Puss!

Felräkning!


Jag har ju räknat fel på dagarna till vi åker, och turligt nog så har jag räknat för mycket och inte förlite! Igår skrev jag att vi åker om 37 dagar men den var ju bara 35 dagar kvar :D
Idag är det alltså bara 34(!!!!!!) dagar kvar :D
Faan vad jag längtar!!


Jag, Ullis och Anne faaaaan vad kul!!! :D
Många glada gubbar här asså ;)





Om 34 dagar får jag äta UNDERBARA bagles igen!!!




Om 34 dagar får jag gå på New Yorks UNDERBARA gator igen!!



Och om 34 dagar får jag visa tjejerna den UNDERBART vackra staden!!!!!


Allt är bara UNDERBART med New York!!

18:e Mars....




Veckan hittils har varit lugn!
I måndags tog jag en långpromenad med mina hundar, vi var ute och traskade i 2 timmar och traskade. Väldigt skönt var det! :D

Idag träffade jag Palmira när hon slutade skolan! Vi gick på promenad runt huddinge sjukhus och runt flemingsberg sen efter ca 2 timmars promenad gick vi hem till mig och drack kaffe och åt prinsesstårta :D Gott och trevligt var det :D  
Det stora ämnet var givetvis New York :D Vi pratade om när vi var där, hur fan man får Green Card och sen självklart min, Ullis och Annes resa som blir om 37 dagar (inte för att jag räknar eller så ;P)
New York blir oftast det stora samtalsämnet när vi träffas :P

Jag söker jobb, jobb, jobb! Söker väl minst 2 om dagen! Det värsta är att man inte ens får ett nej tack! Såååå frustrerande!!!!!!!!



LÄNGTAR, LÄNGTAR och LÄNGTAR till New York! Jag, Ullis och Anne kommer ha sååå kul :D
3 Crazy brudar på New Yorks gator, oh herregud!



Det var en liten uppdatering från mig :P Nu ska jag gå och dammsuga :D

Puss och hej!


The best song ever!!!


Okej vänner och läsare, ni behöver inte leta längre för jag ska nu ge er VÄRLDENS BÄSTA LÅT!!!!

Första gången jag verkligen la märke till den här låten satt jag med mina kära vänner Palmira och Christina I Christinas bil på en motorväg mellan New York och Pennsylvania och Christina hade den på en CDskiva. Det var i augusti 2008 och inte förrens nu (alltså ett halvår senare) har jag hittat den!

Sångare är från Hawaii och dog för några år sedan. Han hade en röst likt en ängel och var älskad och hyllad av alla på Hawaii. När han dog hade dom en öppen begravning då dom spred hans aska från en båt ute i havet och flera 100 människor var där för att hylla honom. Han hette Israel Kamakawiwo´ole.
Hans begravning är med i videon och jag gråter varje gång jag ser den!!!!
UNDERBARASTE låten jag någonsin hört! R.I.P Israel!


                          
                

NEW YORK!!!!!



Den 24:e april fyller jag 20 år och nu är det klart att jag kommer få fira i min ÄLSKADE stad New York!
Vi bokade i onsdags och nu är allt betalat och klart :D
Den 22:a april åker vi! Det blir jag, Anne och Ulrika som åker!!!!!! Faaaan vad kul det kommer bli!!!!!!!!!
Jag längtar som faaaaaan!!!!! New York here we come!!!!!!!!


   I can´t wait!!! :D


RSS 2.0